Skip to main content
studerende

Hvordan indhenter jeg tilbud på bilforsikring?

Er du den lykkelige ejer af en bil, så følger betaling til en lovpligtig ansvarsforsikring også med i købet. En kaskoforsikring er derimod ganske frivillig at tegne.
Uanset hvilken slags bilforsikring, du skal have, er det vigtigt, at du undersøger markedet og sammenligner priser fra forskellige forsikringsselskaber, så du får den bedst mulige forsikring i forhold til dit behov.

Få 3 gratis tilbud på en billig bilforsikring

Hvilket behov har du?

Allerede inden du begynder at indhente tilbud, er det en god ide at gøre op med dig selv og din familie, hvilket behov for dækning I har brug for ift. bilforsikring.
Skal bilforsikringen være med eller uden selvrisiko, og hvor høj eller lav skal den være? Er der installeret ekstraudstyr i bilen, som skal særligt forsikres, og skal der også tegnes vejhjælpsdækning? Der kan være utroligt mange ting, som der skal tages stilling til, og som er vigtige at have på plads, inden man begynder at indhente tilbud. Har du styr på dækningerne før du indhenter tilbud, vil det gøre hele processen nemmere for dig.

Hvordan sammenligner jeg tilbud

På Findforsikring.dk kan du nemt og hurtigt indhente 3 tilbud på priser og dækning på bilforsikring. Det er ganske gratis og uforpligtende og kræver kun, at du udfylder formularen på forsiden med dine informationer, så sørger vi for resten.
Efter du har afsendt din forespørgsel kan du nemt downloade vores skræddersyede sammenligningsskema på hjemmesiden. Herefter er det bare at have det printet ud og klar til at skrive på, når du bliver kontaktet af forsikringsselskaberne med gode tilbud.

Få tilbud på dit samlede behov

Forsikringstilbuddet bør altid være på dit samlede forsikringsbehov og ikke kun på en enkeltstående forsikring, når du indhenter tilbud på nettet. Indhenter du f.eks. tilbud på dit samlede forsikringsbehov herunder indbo-, ulykke og bilforsikring, vil der typisk være flere penge at spare.
Der kan spares flere penge både fordi der ofte opnås samlerabat ved at tegne flere forsikringer i et enkelt selskab, men også fordi der typisk opstår en mulighed for at forhandle endnu mere om prisen med forsikringsselskaberne.