Skip to main content
bilforsikring

Hvordan sammenligner jeg priser på bilforsikringen?

Det er lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring, hvis du ejer en bil. En kaskoforsikring er derimod frivillig. Men uanset hvilken type bilforsikring, du skal have, så er det vigtigt, at du sammenligner priser på bilforsikringen fra forskellige selskaber, så du får den bedst mulige forsikring i forhold til dit behov.

Hvad er dit behov?

Før du indhenter tilbud, er det en god ide at gøre op med dig selv, hvilket behov for dækning du og din familie har brug for ift. bilforsikring. Skal bilforsikringen tegnes med eller uden selvrisiko og i så fald, hvor høj eller lav skal den eventuelt være? Har i ekstraudstyr i bilen, som skal forsikres særligt, og skal der tegnes en dækning for vejhjælp? Der er rigtig mange ting, som der skal tages stilling til, når man skal finde sig en bilforsikring, og det er vigtigt at gøre sit forarbejde, inden man indhenter tilbud for at undgå at skulle gøre det hele igen.

Sådan sammenligner du forsikringstilbud

Bruger du Findforsikring.dk kan du ganske gratis og uforpligtende indhente 3 tilbud på priser og dækning på bilforsikring. Det er nemt og hurtigt og kræver kun, at du udfylder formularen på forsiden med dine informationer – så sørger vi for resten.
Når du har indsendt din forespørgsel, kan du nemt downloade vores skræddersyede sammenligningsskema. Så er det bare at have det klar, når du bliver kontaktet med gode forsikringstilbud af forsikringsselskaberne.

Indhent altid tilbud på dit samlede behov

Når du indhenter tilbuddene, bør det altid være på dit samlede forsikringsbehov, og ikke kun på en enkelt forsikringstype. Indhenter du tilbud på dit samlede behov f.eks. indbo-, ulykke-, og bilforsikring, vil der typisk være flere penge at spare. Både fordi du opnår samlerabat ved at have flere forsikringer samlet i et selskab, men også fordi du ofte vil få muligheden for at forhandle lidt ekstra om prisen med forsikringsselskaberne. Læs mere om priser og billig bilforsikring