Skip to main content
elbil

Sådan sammenligner du bilforsikringen og sparer penge

Når du har en bil, er det lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring. Kaskoforsikringen er derimod frivillig. Læs med her og få styr på, hvordan du sammenligner bilforsikring og sparer penge.

Der er som bilejer mange muligheder for at tegne ekstra bilforsikringer, men som minimum skal du tegne den lovpligtige ansvarsforsikring. Den dækker de skader, som du påfører andre eller deres ejendele med dit køretøj.
Det betyder, at du f.eks. vil være økonomisk dækket, hvis du kommer til at køre ind i en anden, da ansvarsforsikringen både dækker bilen og personskader.

En bilforsikring kan bl.a. udvides med:

  • Friskadeforsikring
  • Glasforsikring
  • Ekstra udstyr
  • Værdiforringelse
  • Autoulykke
  • Erstatningsbil
  • Førerulykke

Undersøg dit behov

Før du tegner en bilforsikring, er det en god ide at undersøge, hvilket behov for dækning du og din familie har brug for. Skal forsikringen være med eller helt uden selvrisiko, og hvor høj skal den eventuelt være?
Har du brug for en forsikring til ekstraudstyr, eller har du slet ikke noget i bilen?
Skal den tegnes med vejhjælp, og kan det betale sig, eller vil du hellere satse og spare de penge. Der er utroligt mange ting, som der skal tages stilling til, når man skal finde sig en bilforsikring.

Læs mere om sammenligning og priser på billig bilforsikring her

Sammenlign forsikringstilbud

På Findforsikring.dk kan du nemt og hurtigt indhente tre tilbud på bilforsikring og sammenligne dem med vores sammenligningsskema – ganske gratis og uforpligtende. Du kan downloade vores skema, når du har indhentet tre tilbud, og det vil være skræddersyet til din forespørgsel. Så er det bare at printe det ud og have det klar, når du bliver kontaktet af forsikringsselskaberne med tilbud.
Herudover bør du også altid indhente tilbud på dit samlede forsikringsbehov, for så er der nemlig ofte flere penge at spare. Til dels fordi der opnås samlerabat, men også fordi du ofte har mulighed for at forhandle ekstra om prisen.