Skip to main content
beregn

Sådan får du en billig ansvarsforsikring til din bil

Det er lovpligtigt at tegne en ansvarsforsikring til din bil. Udover ansvarsforsikringen kan du også tegne en kaskoforsikring og en førerulykkesforsikring.

Hvorfor skal jeg tegne en ansvarsforsikring til bil

Har du en bil stående i garagen, så skal du uanset alder og stand tegne en lovpligtig ansvarsforsikring til bil. Med en ansvarsforsikring til bil er du økonomisk dækket, hvis du kommer ud for et uheld og rammer en anden bilist og dermed bliver gjort erstatningsansvarlig. Læs mere om, hvorfor det er vigtigt at have en ansvarsforsikring til bil, og hvad den dækker her.

Læs mere om billig bilforsikring her.

Hvad dækker en ansvarsforsikring til bil?

Ejer du en bil, så skal du tegne en lovpligtig ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring til bil dækker det erstatningsansvar, du kan blive pålagt, hvis du i forbindelse med en ulykke eller uheld laver skader på andre personer eller deres ejendele.
En ansvarsforsikring til bil dækker dog kun det erstatningsansvar, du kan blive pålagt og ikke eventuelle skader, som du eller din bil pådrager sig.
Derfor kan det være en god ide for de fleste også at tegne en kaskoforsikring til bil.

Få flere tilbud på ansvarsforsikring til bil

Hvordan dækningen er på ansvarsforsikring til bil kan være meget forskellig og variere alt efter hvilket selskab, der tilbyder ansvarsforsikringen. Du bør derfor altid indhente tilbud på ansvarsforsikring til din bil fra flere forskellige forsikringsselskaber. På den måde kan du nemt sammenligne tilbuddene både på pris og dækning, inden du tager den store beslutning.
Prøv www.Findforsikring.dk og indhent 3 tilbud på ansvarsforsikring til bil – ganske gratis og uforpligtende. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen på forsiden og indhente tilbud. Herefter vil 3 forsikringsselskaber kontakte dig med gode tilbud inden for 3 hverdage.
Finder du ikke en forsikring, du synes matcher dine krav til dækning og pris, er du ikke tvunget til at købe ansvarsforsikringen.