Skip to main content
beregn

Sådan får du en bilforsikring under 25 år

Er du under 25 år og mangler en bilforsikring, så der flere måder, du kan spare penge på. Den mest simple måde er den, mange ofte glemmer – at indhente tilbud fra flere forskellige selskaber og sammenligne priser og vilkår.

Har du været ude og købe en bil, er den altid en god ide at tegne en bilforsikring til den. Bilforsikringer til unge er ofte lidt dyrere, men sikrer økonomisk dækning, hvis uheldet er ude, og der skulle ske noget med din eller andres biler.

Selvom bilforsikringer til unge ofte ikke er ekstremt dyre, så er de stadig ikke ligeså billig som forældrenes, da der ikke er optjent anciennitet ved at køre uden skader i mange år. Selvom du er nystartet bilist, er der dog alligevel flere måder, du kan få en bilforsikring på alligevel.

Læs mere om billig bilforsikring under 25 år her.

Du kan sagtens få en billig forsikring alligevel ved at undersøge markedet, viser flere undersøgelser

Sådan får du en bilforsikring under 25 år

Er du udeboende, og har du andre forsikringer så som en indboforsikring, kan det være en god ide at samle alle dine forsikringer hos et enkelt selskab. Gør du dette, vil du ofte opnå samlerabat, og dermed bliver din bilforsikring en smule billigere. I enkelte tilfælde vil du, som en ekstra service, også få vejhjælp inkluderet.
Herudover er den første bil, man ejer ofte en ældre bil, og derfor kan det sjældent svare sig at købe en kaskoforsikring men kun udelukkende en ansvarsforsikring.

Kan mine forældre tegne forsikringen for mig?

Har du købt en bil, er det ulovligt at få dine forældre til at registrere bilen, også selvom du selv betaler forsikringen, hvis ikke du står som den primære bruger. Gør du det alligevel, kan det give store problemer, hvis du kommer ud for en ulykke.

Sammenlign priser og vilkår

Hos Findforsikring.dk anbefaler vi, at du indhenter tilbud fra flere forsikringsselskaber og samler dine forsikringer hos ét selskab – på den måde har du mulighed for at opnå store besparelser.