Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her

Sådan prissættes ulykkesforsikringen

Din ulykkesforsikring koster ikke nødvendigvis det samme som din nabos. Der er mange parametre, der spiller ind på prisen. Læs med her og se, hvordan din forsikringspris bliver vurderet.

1. Dækningsprincippet (ny eller gammel definition)

Det nye og opdaterede dækningsprincip er dyrere end det gamle, da dækningen er bedre.
Her skal helt sikkert vælges kvalitet. Det anbefales at tegne forsikring med den nye definition, selvom den kan koster ekstra.

2. Dit job (ved heltidsulykkesforsikring)

Ved heltidsulykkesforsikringen er dit job den primære risikofaktor for forsikringsselskabet. Har du et job med stor risiko (det kunne være håndværker), så koster forsikringen mere, end hvis du sidder på kontor.
Undersøg eventuelt, om du har ulykkesforsikring via fagforbund, arbejdsgiver eller andet, så kan du eventuelt tegne en fritidsulykke, og ellers er du altid som ansat i en virksomhed omfattet af en arbejdsskadeforsikring, hvor der også er tilknyttet en ulykkesforsikring.

3. Summen

Størrelsen af forsikringssummen har selvfølgelig indflydelse på prisen. Jo højere en sum, jo højere pris.

4. Start på dækningen ved méngraden

Ulykkesforsikringen starter normalt fra 5 % varigt mén. Denne start kan udskydes til 8 % eller højere mod en rabat på prisen.

5. Dobbelterstatning/progressiv tillægserstatning

Dobbelterstatning er en bedre dækning end progressiv tillægserstatning, så derfor er dobbelterstatningen selvfølgelig dyrere.

6. Tilvalgsdækninger

Jo flere tilvalgsdækninger, jo dyrere en forsikring – det giver næsten sig selv, så vurder dit behov og få den fornødne rådgivning af forsikringsselskaberne.

Som alle de øvrige dækninger, så kan omfanget variere fra selskab til selskab.

Guiden til en billig og bedre forsikring

Den bedste måde at sikre sig på, at man ikke betaler for meget for sin ulykkesforsikring vil, ifølge os, altid være at tage kontakt til så mange forsikringsselskaber som overhovedet muligt.

Her hos Findforsikring.dk har vi, i samarbejde med danske forsikringsselskaber, forsøgt at gøre denne proces nemmere for dig ved at lave en tilbudsformular til forsikringer. Med denne formular vil du gratis få uforpligtende tilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber, som alle ønsker at få netop dig som kunde.

Udfyld derfor formularen i dag og få gode tilbud på din ulykkesforsikring.

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.