Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her

Utallige rabatter slører prisen på dine forsikringer

Hos det ene forsikringsselskab får du rabat, hvis du er over 60 år, bor et bestemt sted i landet eller er kunde i lige den bank, de samarbejder med. Hos et andet selskab er der rabat, hvis du er med i en særlig fagforening, har installeret en højvandslukke, eller hvis din bil er over 5 år.

Prisen på forsikringer er søbet ind i utallige rabatter. Det viser en undersøgelse, Findforsikring.dk har lavet. Alene hos landets 10 største forsikringsselskaber findes der samlet set over 45 forskellige muligheder for rabat.

Det lyder umiddelbart godt med rabatter, men de gør det endnu sværere at sammenligne priser på et produkt, der er i forvejen er kompliceret.

Brug andres rabat når du forhandler om prisen

“De mange rabatter gør det utrolig svært at gennemskue, hvad en forsikring reelt koster,” siger Kasper Kjems, der er marketing manager hos Findforsikring.dk.

“Det betyder også, at du ikke umiddelbart kan regne med de listepriser, du finder på nettet. Du bliver nødt til at tale med en sælger,” siger han og giver følgende råd:

“Du kan bruge rabatterne som løftestang, når du forhandler om prisen. Hvis de kan give rabat til andre kunder, kan de højst sandsynligt også give en rabat til dig.”

På skovtur i rabatjunglen

Findforsikring.dk har undersøgt rabatmuligheder hos landets 10 største forsikringsselskaber:

  • Otte ud af 10 giver samlerabat.
  • I alt findes der mindst 45 rabatmuligheder hos de 10 selskaber.
  • Rabatterne varierer mellem 1 og 23 procent.

Kilde: Findforsikring.dk

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.