Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her
Sparetip - få en billig husforsikring

Seks stærke sparetip for husejere

Det er en dyr fornøjelse at være husejer. Men der er også mange måde at spare penge på. Vi har samlet seks af de bedste sparetip til husejere. De er nemme at gå til – og bare et enkelt af dem kan spare dig for helt op til 24.000 kroner om året.

Opgrader huset

Tænd ikke op med tusindkronesedler

Danske husejere bruger mange penge på opvarmning, men der er også en stor besparelse at hente. Hvis du går fra fjernvarme til træpillefyr – der er den billigste opvarmningsform i både anskaffelse og forbrug – kan du spare over 5.000 kroner om året.

Isolering er en god investering

Du kan spare mange penge ved at efterisolere dit hus. Isolering skal ses som en investering, for du skal have penge op ad lommen, inden du kan begynde at spare. Fx koster en hulmursisolering omkring 20.000 kroner, men det har tjent sig ind allerede efter tre-fire år.

Spar på dine faste aftaler

Find en billigere forsikring

Ni ud af ti danskere sparede penge, da de skiftede forsikringsselskab i år. Men husejere kan spare mere end både lejere og andelshavere. De sparede i snit 2.788 kroner på at skifte selskab. Den store besparelse kommer især, når du finder en billig husforsikring.

Få et billigere boliglån

Husejere kan spare op til 24.000 kroner om året, når de skifter til banken med det billigste boliglån. Det viser beregninger, som Konkurrence og Forbrugerstyrelsen har lavet for en gennemsnitlig familie på fire med et mindre lån og en årlig indkomst på 500.000-700.000 kroner.

Ændr adfærd

Opgiv milliondrømmen

Chancen for at vinde den store gevinst i Lotto er 0,000012 procent. Det svarer til at kaste 87 terninger uden at slå en eneste sekser. Hvis du dropper den ugentlige LynLotto, sparer du 2.600 kroner om året.

Skru ned for forbruget

Du kan spare op til 1.600 kroner om året ved at hænge vasketøjet til tørre i stedet for at tumble det. En sparebruser halverer familiens vandforbrug fra brusebadene og sparer jer for 2.000 kroner om året. Endelig kan I spare 500-1.000 kroner om året, hvis I slukker tv, computere, højttalere osv. I stedet for at have dem stående på standby i døgndrift.

 

Kilder: Bolius, Danmarks Statistik, Findbank, Findforsikring, Forbrugerrådet Tænk, Søndagsavisen og TV 2.

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.