Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her

Brysthår, numse og f*ckfinger – Her er de kendtes mest vanvittige forsikringer

Det giver mening, når sangeren forsikrer sin stemme, og fodboldsspilleren forsikrer sine ben. Men nogle gange har andre attributter lige så stor værdi for de kendtes karriere. Her kan du læse en samling af kendtes vilde forsikringer:

Heidi Klums ben
Den tyske supermodel forsikrede sine stænger for 15 millioner kroner. Det højre ben blev forsikret for lidt mere end det venstre, da Heidi Klum har et lille ar på venstrebenet.

Tom Jones’ brysthår
I en alder af 67 år var entertaineren bange for at miste sit kvindetække, hvis der skulle ske noget med hans ”overdådige brystpels”. Derfor fik han forsikret sit brysthår for 47 millioner kroner.

Jennifer Lopez’ numse
180 millioner kroner. Så meget har sangerinden og skuespilleren, J-Lo, valgt at forsikre sin numse for.

Keith Richards’ langemand
Guitaristen i The Rolling Stones har – ifølge ham selv – forsikret sin langemand for 11 millioner kroner. Han bruger den jo også både til at spille guitar, og når han giver sin mening til kende.

Dolly Partons bryster
Countrystjernen er mindst lige så kendt for sit forparti som for sit sangtalent. Hun har i hvert fald fået forsikret hver af sine bryster for to millioner kroner.

Fodboldbenenes værdi? En milliard kroner.

David Beckhams ben
Den engelske fodboldspiller har forsikret sine ben imod skader, der kan ødelægge hans karriere. Fodboldbenenes værdi? En milliard kroner.

American Ferreras smil
Stjernen i tv-serien Ugly Betty fik forsikret sine tænder for 67 millioner kroner. Præmien blev betalt af skuespillerens sponsor Aquafresh.

Rod Stewarts stemme
Sangeren har forsikret sin stemme for 40 millioner kroner. Men det er englænderen langt fra den første til at gøre. Så vi slutter listen med et tidligt eksempel på kendtes karriereforsikringer.

Marlene Dietrich
1920’ernes superstjerne forsikrede sin stemme for en knap 7 millioner kroner.

Hvis de kendtes vanvittige forsikringer har inspireret dig til at forsikre noget mere normalt, som et hus eller en bil, så kan du nemt få tilbud på dine forsikringer her.


Kilder: Børsen og Business Insider

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.