Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her

April satte spare-rekord

2.549 kroner. Så meget sparede brugerne af Findforsikring i gennemsnit ved at skifte forsikringsselskab i denne måned. Dermed er april 2015 den måned, hvor vores brugere er kommet ud med de største besparelser nogensinde.

Hver bruger i april sparede i snit 642 kroner mere i forhold til det, brugerne sparede samme måned sidste år. Det svarer til en stigning på 34 procent. Og rekorden vækker da også glæde hos Kasper Kjems, der er marketing manager i Findforsikring.

”Fedt! Det er jo lige præcis det, vi er sat i verden for,” siger han.

Generelt har danskerne sparet mere på deres forsikringer i 2015, end de gjorde i 2014. Men april 2015 har altså været alle tiders højdespringer. I april sparede brugerne nemlig 14 procent mere end gennemsnittet for 2015.

Samtidig har tre ud af fire brugere fået bedre betingelser, efter de skiftede forsikringsselskab.

 

”Utroligt, jeg sparede 10.000 kroner”

En af dem, der har sparet mest i april, er den 43-årige socialrådgiver Camilla Andersen. Hun bor i et nedlagt landbrug på Als med sin samlever og datter. Tidligere betalte familien 28.000 kroner om året for deres bil-, ulykkes-, indbo-, hus-, nedlagt landbrug- og dyreforsikringer. Men efter at have brugt Findforsikring kan de nu nøjes med 18.000 kroner om året.

”Det er utroligt, at der er sådan et spring. Du skal hele tiden være vågen som forbruger,” siger Camilla Andersen om den enorme besparelse.

Jeg havde bestemt ikke regnet med, at jeg kunne spare så meget Camilla Andersen, socialrådgiver

Der var ingen betænkningstid, da hun hørte tilbuddet fra Almindelig Brand. Hun kunne spare 10.000 kroner om året – og oven i købet få bedre dækning på flere af forsikringerne.

”Jeg havde bestemt ikke regnet med, at jeg kunne spare så meget,” siger Camilla Andersen.

Familiens store besparelse bekræfter en tommelfingerregel: Jo flere forsikringer, du har, jo mere betaler du – og des større besparelse kan du opnå ved at skifte.

 

Så meget har brugerne sparet

Den gennemsnitlige besparelse for brugere,der har valgt at skifte forsikringsselskab, efter de har brugt Findforsikring til at indhente tre tilbud.

April 2015: 2.549 kroner
April 2014: 1.907 kroner
2015 til dato: 2.233 kroner

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.