Skip to main content
Spar penge: Indhent 3 tilbud på din forsikring her

Indbrudstyvens favoritter – Hvad stjæles mest?

Når indbrudstyvene huserer i de danske hjem, er der nogle tyvekoster, der er mere populære end andre. Det viser en ny undersøgelse fra Forsikring og Pension. Læs med og se, hvad du skal sørge for at have forsikret.

Det er altid en god ide med at tegne en indboforsikring, og det kan nemt blive den billigste løsning, hvis du fx får besøg af indbrudstyven. Med en indboforsikring er du blandt andet sikret mod indbrud, og det kan være særlig relevant, hvis du har enten smykker, urer, kontanter, computere eller andet elektronik i dit hjem. Med andre ord kan langt de flest kan have gavn af en indboforsikring. En ny undersøgelse viser nemlig, at disse genstande er i særlig høj kurs hos de ubudne gæster.

Ifølge undersøgelsen er smykker, ure og kontanter det, tyvene går mest efter, mens det elektroniske udstyr som mobiltelefoner, computere og kameraer er det næst mest populære på listen over de mest eftertragtede tyvekoster.


Indbrudstyvens top 5

  1. Smykker eller ure
  2. Kontanter
  3. Computer el. tablet-pc (fx iPad)
  4. Mobiltlf., mp3-afspillere/iPods og lign.
  5. Foto- eller videokamera

Kilde: Forsikring og Pension


Undersøgelsen er lavet af YouGov og viser, at det ikke er tilfældigt hvad indbrudstyvene går efter, når du ikke er hjemme. I undersøgelsen har man spurgt de danskere, der inden for de seneste 5 år er blevet udsat for indbrud i deres helårsbolig, om hvad de fik stjålet.

Snyd indbrudstyven

Selvom du har investeret i en indboforsikring, er der også flere mange måder til at stoppe indbrudstyven. Du kan blandt andet bede din nabo om at bruge din udendørs skraldespand, når du ikke er hjemme, installere en tyverialarm eller du kan lade lyset være tændt.

Bedømmelsesoversigt

0,0
0,0 ud af 5 stjerner (baseret på 0 anmeldelser)
Fremragende0%
Meget godt0%
Gennemsnitlig0%
Mindre godt0%
Dårligt0%

Gennemgå denne artikel nedenfor

Artikel anmeldelser

There are no reviews yet. Be the first one to write one.