Skip to main content
studerende

Ansvarsforsikring til studerende – Få 3 tilbud

Sådan finder du en billig ansvarsforsikring til studerende

På et SU budget er en billig ansvarsforsikring essentielt for studerende. Læs her, hvordan du som studerende finder en ansvarsforsikring med den bedste dækning til den bedste pris.

Kend dit behov

Når du som ung studerende skal finde en ansvarsforsikring, skal du som det første tænke over, hvilken dækning du har brug for din ansvarsforsikring tilbyder dig. Som studerende er der ofte ikke plads til pludselige og uventede regninger. Derfor kan det være en god ide at tegne en ansvarsforsikring uden selvrisiko. Også selvom ansvarsforsikringer uden selvrisiko ofte har en højere pris.

Find tilbud og rabatter

Mange forsikringsselskaber vil gerne have fat i de unge kunder, og derfor kan du ofte finde forsikringsselskaber, der har rabatter og tilbud til unge og studerende under 25 år.

Sammenlign både pris og dækning

Den største fejl, du som ung studerende og forsikringssøgende kan begå, er kun at kigge på ansvarsforsikringens pris. Dækningen kan nemlig være så dårlig, at ansvarsforsikringen i sidste ende er alt andet end en billig fornøjelse.

Læs derfor forsikringsbetingelserne grundigt igennem, og sammenlign pris med dækning og selvrisikoen størrelse.

Undersøg markedet grundigt – start med at indhente 3 helt uforpligtende tilbud her på siden. Udfyld formularen og modtag tilbuddene indenfor ganske få dage. Herefter kan du så sammenligne pris og dækning og derudfra vælge den bedste forsikring, der passer til dit behov som studerende.