Skip to main content

Året der gik: Jagten på billigere bilforsikring fik danskerne til tasterne

Flere tusinde valgte gennem året at benytte sig af Findforsikring.dk i jagten på de billige forsikringer og godt halvdelen valgte i sidste ende at skifte forsikringsselskab.
Derfor har vi gennemgået hvilke forsikringer danskerne efterspurgte mest, og hvilke der har givet den største gennemsnitlige besparelse i 2014 – heraf sparede nogle mindre, mens andre sparede betydelige summer!

Bilforsikringen toppede

Blandt de forsikringer, som har opnået størst efterspørgsel i det forgange år, er bil-, indbo-, hus- og ulykkesforsikring. Med hele 53.000 forespørgsler på privat bilforsikring blev forsikringen den mest efterspurgte på Findforsikring.dk.
På en flot andenplads endte indboforsikringen med 45.000 forespørgsler, mens ulykkesforsikringen med sine godt og vel 30.000 endte på tredjepladsen.

Samlerabat gav største besparelse

Det er efterhånden et velkendt forsikringsråd, at det ikke kun er i supermarkedet, du kan få mængderabat, men også når du handler i forsikringsbranchen. Samler du dine forsikringer sammen i et enkelt forsikringsselskab, opnår du i langt de fleste tilfælde samlerabat og får dermed en endnu billigere forsikring. Dette var også tilfældet for vores brugere i 2014.
Indhentede du tilbud på bil-, hus-, ulykke- og indboforsikring samlet, var den gennemsnitlige besparelse  2.699 kr. Højdespringeren opnåede dog en besparelse på hele 11.000 kr.
Alt i alt mente 85%, at de udover at spare penge også opnåede bedre betingelser.

Også penge at spare på enkeltvise forsikringer

Opsplittede du i stedet dit forsikringsbehov og indhentede tilbud på forsikringerne enkeltvis, var der mest at spare på bilforsikringen med 2.487 kr.
I stærk konkurrence herefter lå husforsikring med en gennemsnitlig besparelse på 1.197 kr. efterfulgt af indboforsikring med 1.197 kr. og som rosinen i pølseenden lå ulykkesforsikring med en gennemsnitlig besparelse på  1.121 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *