Skip to main content
Sparede

Familie fra Måløv sparede 5500 kr. på forsikringer

Thomas søgte på nettet efter forsikringstilbud og landede på forsikringsportalen www.findforsikring.dk. Det resulterede i, at familien sparede 5500 kr. på sine forsikringer årligt samtidig med, at bilens dækning blev bedre.

I en travl hverdag med 2 små børn kan det være svært at nå det hele, og som så mange andre familier havde Thomas og Anja heller ikke fået undersøgt forsikringerne i små 2 år.

“Det er 10 gange nemmere bare at gå ind på en hjemmeside og så ringer de dig op,” Thomas, Måløv

Da Thomas googler forsikringstilbud kommer www.Findforsikring.dk frem som en af de første, og han får hurtigt klikket sig ind på siden og sender en forespørgsel på bil-, ulykke-, liv-, og indboforsikring af sted.

“Det var pivnemt . Fordelen er, at alle 3 forsikringsselskaber, der skal byde på det her, ved lige præcis, hvad de skal byde på. Det er jo smart, at forsikringsselskabet ved, at du også vil have f.eks. en indboforsikring, og at de har det hele, og de også ved, hvad du vil dækkes for. Så alle tre selskaber har lige vilkår til at byde, ” lyder det fra Thomas.

Allerede samme aften bliver Thomas kontaktet af tre forsikringsselskaber, som hjælpsomt gennemgår dækningerne og sørger for, at alle i familien er korrekt dækket.

“For mit vedkommende, var der et selskab, som havde det hele. Hvis det var, at jeg skulle have det tilsvarende i et andet selskab, så kostede det lidt mere, fordi det ikke var med som standard,” fortsætter Thomas

I alt sparede Thomas og Anja 5500 kr. på sine forsikringer om året, og så fik de endda en lidt bedre dækning på bilen. Og de ekstra penge, de ryger direkte i husholdningen til almindelig forbrug.

Jeg har anbefalet Findforsikring.dk til andre. Jeg tror også, at der er flere af mine kollegaer, der allerede har benyttet sig af tilbuddet,” afslutter Thomas.