Skip to main content
sparede

Tom fra Kalundborg sparede 4000 kr. om året

Tom havde ikke undersøgt sine forsikringer i mere end et år, da han faldt over en annonce på Facebook og forsøgte sig derfor med forsikringsportalen www.findforsikring.dk – og det betalte sig. Han sparede i alt 1/3 af sin forsikringspræmie ved at skifte forsikringsselskab og fik samtidig en bedre dækning.

Til dagligt er Tom førtidspensionist, og som så mange andre kan pengene indimellem være små. Da han så muligheden for at undersøge sine forsikringer på en nem og overskuelig måde, prøvede han lykken og indhentede tilbud på bil-, ulykke-, indbo-, og fritidshusforsikring.

“Jeg vil helt klart anbefale Findforsikring.dk og har allerede anbefalet det til et par stykker,” Tom, Kalundborg

“Det var nemt nok, og der var ingen problemer med at finde ud af, hvordan man gjorde,” siger Tom.

Et par dage senere bliver Tom kontaktet af selskaberne, som er klar med alle informationer og gode tilbud.

“Til at starte med sammenlignede jeg tilbuddene med mit eget forsikringsselskab, jeg havde på det tidspunkt, og der kunne jeg hurtigt se, at der var en del penge at spare. Jeg kiggede også på dækningen, da de først kom med tilbuddet,” fortsætter Tom.

Tom sparede i alt 4.000 kr. om året samtidig med, at dækningen blev forbedret på det meste. Og de ekstra penge, de skal sættes ind på en opsparing til ferie.

“Jeg vil helt klart anbefale Findforsikring.dk og har allerede anbefalet det til et par stykker. Og været inde og dele et link på Facebook,” afslutter Tom.