Skip to main content
forsikringer

Giv dine forsikringer et eftersyn og saml dem ét sted

Det er ikke kun i supermarkedet, du kan få mængderabat, men også når du handler i forsikringsbranchen. Det er ofte en god ide at samle alle sine forsikringer sammen i et enkelt forsikringsselskab. På den måde opnår du samlerabat og får en endnu billigere forsikring.

Er du studerende eller medlem af en fagforening, er der også ofte penge at spare. Gør dig selv en tjeneste og brug 5 minutter på at give dine forsikringer et eftersyn.Det er vigtigt at tjekke sine forsikringer med jævne mellemrum. Gennem livet ændrer dine forsikringsbehov sig ofte. Kommer der et barn til verden, har du brug for en børneulykkesforsikring, og får barnet en hest i 10års fødselsdagsgave, skal der også tegnes en hesteforsikring. Måske er det forsikringsselskab, hvor du har dine forsikringer i dag ikke det bedste og billigste for dig lige nu.

Lad findforsikring.dk hjælpe dig

Det er ikke så vanskeligt at skifte forsikringsselskab, som mange danskere går og tror. Det er ærgerligt, da der ofte er mange penge at spare og stor mulighed for at opnå bedre betingelser.

Hos findforsikring.dk kan du gratis og uforpligtende udfylde formularen og sætte dine forsikringsbehov i udbud. Herefter vil du blive kontaktet af op til 3 forsikringsselskaber med gode tilbud. Det er helt op til dig selv at vælge det tilbud, du finder bedst.

 

http://www.findforsikring.dk/sparetips/giv-dine-forsikringer-et-eftersyn-og-saml-dem-et-sted/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *