Skip to main content
penge

”Det var overaskende nemt at spare penge på forsikringen”

For Susan og Søren fra Århus havde det længe været et ønske at finde en billigere forsikring. Derfor forsøgte de sig med tilbudsportalen www.findforsikring.dk – og det betalte sig, de sparede 2.000 kr. om året og fik oven i købet bedre dækninger.

I 10 år havde Susan og Søren Preus haft det samme forsikringsselskab. Men med en familieforøgelse på vej blev behovet for sikkerhed og en god forsikring endnu større.

”Vi havde ikke haft så meget fokus på vores forsikring før. Men da vi fik vores første søn, skulle vi have en børneulykkesforsikring, og så begyndte vi at undersøge forsikringsmarkedet,”  fortæller Susan.

Parret bruger flere timer ved computeren, og det er ikke svært at se, at der sagtens kan spares penge på forsikringen. Men alligevel virker det kompliceret og tidskrævende at sætte sig ind i de forskellige betingelser og selskaber.

”Forsikringen er jo ikke noget, du bare lige shopper – det handler om vores sikkerhed.  Og så var det besværligt at få overblik over de forskellige tilbud, vi så på nettet. Vi havde svært ved at vælge hvilke selskaber, vi skulle ringe til.  Så vi kom aldrig videre med det. Det virkede virkelig som en stor opgave, vi ikke rigtig havde tiden til,” forklarer Susan.

Fik gratis hjælp til at indhente forsikringstilbud

Forsikringsspørgsmålet blev også vendt med familiens gode venner, og en veninde anbefalede Susan og Søren at bruge tilbudsportalen, Findforsikring.dk, der netop specialiserer sig i at hjælpe forbrugere med at finde tilbud på forsikringer. For parret virkede det som en nem og enkelt løsning. Det kostede dem ingenting at prøve, så kort efter klikker Susan sig ind på tilbudsportalen, og udfylder en formular med familiens forsikringsbehov.

”Jeg brugte Findforsikring.dk, mens børnene legede. Det var så nemt og ligetil med Findforsikring.dk – før jeg vidste af det, var jeg i gang. Det kostede jo ingenting, og det var meget intuitivt at bruge siden. Det var fedt, at forsikringsselskaberne kunne kontakte os, når de havde vores oplysninger. På den måde følte jeg, at der blev taget hånd om sagen, uden vi behøvede at bruge en masse tid og kræfter på det,” lyder det fra Susan.

Kort efter Susan har brugt tilbudsportalen bliver familien kontaktet af tre forsikringsselskaber, der gerne vil hjælpe familien og give tilbud på familiens forsikringer. Og resultatet er familien glade for.

”Vi fik nogle gode tilbud at vælge mellem – og også tilbud, som var meget billigere end de tilbud, vi selv kunne finde på nettet. I alt har vi sparret omkring 2000 kroner om året, og så har vi samtidig fået endnu bedre dækning. Det er jo også rart at vide, at vi kan føle os sikre, og at vi også har tegnet de rigtige forsikringer for vores børn,” afslutter Susan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *