Skip to main content

Børneulykkesforsikring – Ulykkesforsikring til dine børn

Der er ikke meget, der er værre end, når et barn kommer til skade og har smerter. Det kan enhver forælder nikke genkendende til. Derfor skal det heller ikke være økonomien, der skal sætte begrænsninger for den pleje og omsorg, dit barn skal have, hvis uheldet er sket, eller sygdommen har ramt.

Dine børn er dit kæreste eje, og du vil ikke gå på kompromis med deres sikkerhed – det behøver du ikke med børneulykkesforsikring.

Du skal være opmærksom på, at dine børn ikke automatisk er forsikret gennem skole eller institution. Derimod er de fleste børn forsikret under din eller familiens ulykkesforsikring, hvis forsikringsselskabet ved, at der også er børn i familien. Derfor skal du huske at gøre dit forsikringsselskab opmærksom, at der er børn i familien – det gælder også, hvis der er børn på vej.

Børn forsikres normalt på samme forsikring, som resten af familien, og der er ikke forskel i grund dækningerne. Visse selskaber tilbyder ved slemme ulykker med varige mén over 30 procent ekstra erstatning til forældrene, så fx huset kan indrettes anderledes og til fordel for det ulykkesramte barn.

Du kan altid vælge i mellem en heltids- og fritidsforsikring.

Som ved de øvrige forsikringer kan dækningen variere fra selskab til selskab

Guiden til en billig og bedre børneulykkesforsikring

Den bedste måde at sikre sig på, at man ikke betaler for meget for sin børneulykkesforsikring vil, ifølge os, altid være at tage kontakt til så mange forsikringsselskaber som overhovedet muligt.

Her hos Findforsikring.dk har vi, i samarbejde med danske forsikringsselskaber, forsøgt at gøre denne proces nemmere for dig ved at lave en tilbudsformular til forsikringer. Med denne formular vil du gratis få uforpligtende tilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber, som alle ønsker at få netop dig som kunde.

Udfyld derfor formularen i dag og få gode tilbud på din børneulykkesforsikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *