Skip to main content

Mangler du overblik over dine forsikringstilbud?

Har du indhentet tre tilbud, men er stadig i tvivl om, hvilket der er det bedste? Inden du kaster dig over det første og billigste tilbud, bør du sammenligne dem på flere forskellige punkter. Findforsikring.dk har netop udarbejdet et sammenligningsskema, der kan hjælpe godt dig på vej med dette.

Hvordan bruger jeg skemaet?

Download skemaet og udfyld det på din computer, eller print det ud og udfyld det i hånden – det er op til dig, hvad du finder nemmest. Hvad enten du gør det ene eller det andet, så sørg for at have det ved hånden, når du bliver kontaktet med tilbud.
Skriver du løbende ned på det, som tilbuddene kommer, vil det gøre hele processen lettere, frem for du til sidst prøver at huske, hvad de forskellige selskaber dækkede.
Øverst skrives de tre forsikringsselskaber, du har modtaget tilbud fra og hvilken forsikringstype, der er tale om. Herefter udfyldes skemaet med selvrisiko for de tre selskaber og forsikringspræmien.
I feltet ‘kommentar’ kan du selv skrive et notat omkring dækningen eller andre vigtige bemærkelser. F.eks. at der er cykeldækning med hos selskab A, men ikke hos selskab B og C.
Dette gøres med alle forsikringstyper, der er modtaget tilbud på og nederst ses en samlet pris.
Kig ikke kun på priserne for de enkelte forsikringer og betingelser, men også på den samlede pris, da du ofte kan opnå op til 10 % samlerabat ved at have alle forsikringer hos et selskab.
Herefter er det op til dig selv at kigge skemaet igennem og vælge den rette forsikring.

Husk, pris er ikke alt!

Prisen er ikke altafgørende, når det kommer til forsikringer. Betingelser, selvrisiko, undtagelser og dækning er nøgleord, når forsikringsaftalen skal studeres grundigt. Afhængig af hvilket forsikringsselskab du vælger, kan der være penge at spare – også uden at dækningen forringes. Ifølge statistik bliver dækningen derimod  ofte bedre efter et forsikringstjek er foretaget.  Derfor er det vigtigt, at du kigger på især selvrisikoen ift. forsikringspræmien på skemaet, før du beslutter dig. Tiden på at sammenligne tilbuddene er ikke spildt, da det i mange tilfælde kan ende med at være en god timeløn.

Har du brugt Findforsikring.dk og forespurgt på 3 forsikringstilbud, kan vores nye sammenligningsskema være med til at give dig overblik over de forskellige tilbud og hjælpe dig til at træffe det rigtige valg.
Skemaet findes i din bekræftelsesmail og vedhæftet til dette indlæg.

Hent skemaet som DOCX her

Hent skemaet som PDF her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *