Skip to main content
spørgsmål

Hvad dækker en ansvarsforsikring? – Læs om dækning her

Ansvarsforsikring – hvad dækker den?

En ansvarsforsikring kan redde dig i mange situationer og er i nogle tilfælde lovpligtig, f.eks. hvis du ejer en bil eller scooter. Forsikringen hjælper dig, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller deres genstande. Som med alle andre forsikringen er du kun dækket ind så længe det vurderes, at du ikke har handlet groft uagtsomt. Indhent tre tilbud og se hvad ansvarsforsikringen dækker.

Hvorfor skal jeg ansvarsforsikres?

En ansvarsforsikring kan være nyttig i en lang række situationer. Den hjælper dig eksempelvis, hvis du kommer til at hælde vand på din vens telefon, kører ind i en person med din cykel osv.

Især erstatningskrav på personskader kan løbe op i svimlende høje beløb, hvorfor en god dækning vil kunne komme dig til undsætning.

Der findes en lang række ansvarsforsikringer, der specifikt er tilknyttet enkelte produkter og genstande. Er det f.eks. din hund, der gør skade på en persons bukseben, er det din ansvarsforsikring til din hund, der dækker. Har du derimod lavet en skade, mens du kørte knallert, er det ansvarsforsikringen på knallerten der dækker. Således kan du ikke få én overordnet ansvarsforsikring der dækker alt. Gør dig derfor klart, hvilke genstande der er vigtige at forsikre.

Få 3 gratis tilbud og find den billigste og bedste forsikring

På FindForsikring.dk kan du via vores onlineformular indhente tilbud fra tre forskellige forsikringsselskaber. Derved kan du sammenligne indhold og priser, og på den måde finde den ansvarsforsikring der på bedste vis passer til dine behov.

Kom i gang i dag – udfyld formularen med dine oplysninger, indhent tre tilbud og modtag dem indenfor 1-3 dage. Beregn herefter hvilken pris du skal betale for at få den mest optimale ansvarsforsikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *