Skip to main content
entrepenør

Hændeligt uheld – dækker ansvarsforsikringen?

Hvordan dækker en ansvarsforsikring ved hændelige uheld?

Når der er sket skader ved et hændeligt uheld betyder det, at skadevolderen ikke skal stå til ansvar og erstatte skaden, da han har opført sig som andre normalt også ville opføre sig i en tilsvarende situation. I korte træk kan ingen blive stillet til ansvar for skaden.

Forsikringsselskaberne tilbyder mange forskellige ansvarsforsikringer, der dækker forskellige genstande. Via FindForsikring.dk kan du indhente tilbud på ansvarsforsikringen og få en dækning der passer dine behov. Sammenlign pris og dækning, og opnå en billig pris på forsikringen.

Hvilken dækning giver en ansvarsforsikring?

En ansvarsforsikring kan være nyttig i en lang række situationer. Den hjælper dig eksempelvis hvis du skader en person ved at køre ind i ham på din cykel eller vælter et glas vand over din vens telefon. Især erstatningskrav på personskader kan løbe op i meget høje beløb, hvorfor en god dækning vil kunne komme dig til undsætning.

Der findes en lang række ansvarsforsikringer der specifikt er tilknyttet enkelte produkter og genstande. Er det f.eks. din hund, der gør skade på en persons bukseben, er det din ansvarsforsikring til din hund, der dækker. Har du derimod lavet en skade, mens du kørte knallert, er det ansvarsforsikringen på knallerten der dækker.

Dækker ansvarsforsikringen skader, der er opstået ved hændeligt uheld? 

Når et hændeligt uheld opstår, kan ingen blive stillet til ansvar for at erstatte skaden og derved dækker forsikringen normalvis ikke. Uheldet er altså sket, selvom alle har handlet som man normalt ville gøre i en tilsvarende situation og ingen har gjort noget forkert. Et sådan uheld kan f.eks. opstå hvis du er ude at løbe en tur, snubler over en sten og brækker foden.

Indhent og sammenlign tilbud 

Du kan her på siden indhente 3 gratis tilbud ved at udfylde vore onlineformular med dine oplysninger. Indenfor 1-3 dage vil du så modtage dine tilbud. Sammenlign og beregn herefter hvilken pris du skal betale, for at få den mest optimale ansvarsforsikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *