Skip to main content
forsikring engelsk

Dækker din ansvarsforsikring i England? Billig ansvarsforsikring

Se, om din ansvarsforsikring dækker i England

Når du skal på rejse til England, er det en god idé at have styr på forsikringerne, så du er dækket ind, hvis det der skulle ske skader. Læs her, hvorfor en god forsikring er vigtig, og indhent tre tilbud på rejseforsikringer, der dækker dig på din rejse til udlandet. Sammenlign pris og få en billig forsikring.

Hvad dækker ansvarsforsikringen på din rejse i udlandet? 

Ansvarsforsikringen dækker i udlandet i op til 3 måneder. Forsikringen hjælper dig, hvis du skulle komme til at gøre skade på andre personer eller deres genstande.

For at være sikker på, at du er grundigt dækket på din rejse i udlandet, er det en god idé at tegne en rejseforsikring. Rejser du til England eller andre lande i Europa, vil samme rejseforsikring som regel gælde. Dog kan det variere fra selskab til selskab, så tjek med dit eget forsikringsselskab inden rejsen.

Hvorfor er forsikringen nødvendig? 

Før du skal rejse til udlandet, er det en god idé at tjekke præcis, hvad din ansvarsforsikring dækker og hvor. Vær også opmærksom på at forskellige forsikringer gælder, alt efter om du er på ferie eller forretningsrejse.

Rejser du f.eks. til England uden en rejseforsikring, kan det nemt blive en dyr affære, hvis du bliver syg og skal transporteres hjem.

Indhent tilbud og sammenlign pris

På FindForsikring.dk kan du udfylde vores onlineformular og derved indhente tre uforpligtende tilbud fra forskellige forsikringsselskaber.

Vi anbefaler, at du samler dine forsikringer hos ét selskab for at opnå endnu større besparelser og den bedste dækning for dig.

Kom i gang i dag – udfyld formularen, indhent tre tilbud og modtag dem indenfor 1-3 dage. Beregn herefter hvilken pris du skal betale, for at få den mest optimale dækning. Sammenlign tilbuddene og få en billig ansvarsforsikring og rejseforsikring inden turen går til England.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *