Skip to main content
cykelforsikring

Ansvarsforsikring på cykel – Indhent tilbud på din ansvarsforsikring

Få en ansvarsforsikring på din cykel til en billig pris 

Er uheldet ude og kommer du til at pådrage skader på andre eller andres ting, mens du kører på din cykel eller bliver cyklen stjålet, er det vigtigt at have den rette forsikring. Alt afhængig af hvilken type skade der opstår, vil din cykel som standard være dækket under indboforsikringen. Læs mere om forsikringen, hvorfor den er vigtig og indhent 3 gratis tilbud.

Hvorfor skal cyklen forsikres? 

Ansvarsforsikringen hører som regel under indboforsikringen og er smart at have, hvis du skulle lave skader på andre eller deres genstande. Hvis du vil sikre, at din cykel er dækket godt ind, er en tillægsdækning en rigtig god idé. Hvis du derudover er studerende og måske ikke har råd til at erstatte eller reparere din cykel, kan du i mange tilfælde få en god og billig forsikringsaftale.

Dækker min ansvarsforsikring også min cykel?

Forskellige forsikringsselskaber har forskellige dækninger at tilbyde og du bør derfor undersøge om din nuværende ansvarsforsikring og indboforsikring også gælder cykler. Typisk vil man skulle tegne en tillægsdækning til cyklen, da f.eks. risikoen for tyveri af cykler er stor.

Som tillæg til ansvarsforsikring der hører under indboforsikringen, kan du tegne en dækning der bl.a. sikrer din cykel ved tyveri og hærværk. Denne dækning kan vise sig yderst værdifuld, hvis der skulle ske noget med din cykel.    

Indhent tre gode tilbud – også for studerende

Ved hjælp af FindForsikring.dk’s onlineformular kan du indhente tre uforpligtende tilbud på både ansvarsforsikring og indboforsikring. Ved at udfylde formularen med dine oplysninger, vil du indenfor 1-3 dage modtage tilbuddene. Herved har du mulighed for at sammenligne dem og beregne, hvilken pris du skal betale for at få den mest optimale dækning på din cykel.

Desuden kan unge og studerende kan opnå store besparelser på forsikringerne, da de fleste selskaber har gode tilbud til netop denne målgruppe.

Indhent de tre tilbud allerede i dag og få en god og billig ansvarsforsikring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *