Skip to main content
hav

Ansvarsforsikring til båd – Indhent 3 tilbud på bådforsikring

Ansvarsforsikring til båd – find den bedste og billigste

Er du bådejer, kan det betale sig at tegne en ansvarsforsikring til båd. Den sikrer dig nemlig i tilfælde af uheld der involverer andre. Det vil sige, at dit erstatningsansvar er dækket, skulle du for eksempel lave skade på en anden båd under sejlads.

Hvorfor skal jeg have en ansvarsforsikring til båd?

Modsat en ansvarsforsikring ved køb af bil er en ansvarsforsikring til båd ikke lovpligtig i Danmark. Mange havne- og sejlklubber kræver dog, at du har tegnet en ansvarsforsikring som betingelse for have din båd liggende. Det er derfor tit nødvendigt, at du selv har tegnet en ansvarsforsikring.

Selvom en ansvarsforsikring ikke dækker skader på din egen båd, kan den ofte vise sig at være den billigste løsning. Skulle du eksempelvis skade en andens båd der ligger i havnen, er prisen på udbedring af skaden ikke afgjort af prisen på din egen båd, men på den beskadigede båd samt omfanget af skaden.

Du skal dog være opmærksom på, at den eksempelvis ikke dækker personer, der bliver skadet i forbindelse med at blive trukket efter båden på vandski eller i badering. Hvad nøjagtig der er dækket og ikke er, kommer an på dine forsikringsvilkår.

Udvidede bådforsikringer – Beregn pris og find billige bådforsikringer

Vil du have skader på din båd dækket, kan din bådforsikring udvides til at omfatte en kaskoforsikring. Så er du også sikret ved skader, der ikke nødvendigvis er forårsaget af andre sejlere. Vintersejlads og ulykkesforsikringer kan også give dig en bedre dækning i visse henseender, men det er selvfølgelig en personlig beslutning, hvor omfattende du ønsker at være dækket ind.

Hos FindForsikring.dk anbefaler vi, at du indhenter tilbud fra flere forsikringsselskaber for at sikre dig du får den billigste pris. Du kan nemt beregne pris på en bådforsikring ved blot at indtaste dine oplysninger i formularen her på siden, så modtager du 3 uforpligtende tilbud til sammenligning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *