Skip to main content
vinter

Vinter – forsikring til MC – Forsikr din mc til vinter

Få den bedste forsikring af din motorcykel til vinter 

Vidste du, at det faktisk ikke er sikkert, din forsikring af din motorcykel gælder til vinter? Det er nemlig ikke alle forsikringsselskaber, der tilbyder dækning af motorcykelkørsel om vinteren – medmindre du betaler ekstra for det. Findforsikring.dk guider dig her til, hvordan du bedst og billigst får din mc forsikret til vinter.

Når vinterens kulde og glatte veje trænger sig på, lader de fleste motorcyklen blive parkeret i garagen. Derfor er der mange forsikringer til motorcykler, der ikke dækker vinterkørsel.

Så hvis vejret en vinterdag arter sig og byder solskin og glatfrie veje, og du bliver fristet til at køre en tur på din mc, dækker din forsikring muligvis ikke. Du bør derfor sikrer dig, du har en forsikring, der dækker din mc og vinterkørsel.

Hvorfor skal jeg have en forsikring for at køre mc?

Så snart du ejer et motordrevent køretøj såsom bil, knallert eller en mc skal du have en ansvarsforsikring. Den dækker de skader, du pådrager andre eller deres ting. En kaskoforsikring, som dækker skader på din mc, som du selv er skyld i, er frivillig.

Sådan får du den bedste forsikring af din mc billigst

Det er dyrt at være ejer af en motorcykel – og derfor kan det være rart at spare penge på forsikringen. For at finde den billigste forsikring er det en god ide at indhente tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber. Beregn tilbud og sammenlign de priser, du får tilsendt.

Men vær ikke kun fokuseret på prisen. Billige forsikringer kan i sidste ende vise sig at være dyre, fordi de har en dårlig dækning, når uheldet er ude. Men det betyder heller ikke, at en dyr forsikring har den bedste dækning.

Indhent – gratis og uforpligtende – tre tilbud på en forsikring, der dækker din mc til vinter. Sammenlig dine tilbud på prisen for forsikringen, dækning samt størrelse på selvrisikoen. Ud fra disse faktorer kan du vurdere, hvilken forsikring af din mc, der har den bedste dækning til prisen.

Du er kun en udfyldelse af formularen her på siden fra at modtage 3 HELT uforpligtende tilbud! Udfyld formularen nu og spar penge på dine forsikringer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *