Skip to main content
vinter

Knallertforsikring til vinter – Billig knallertforsikring

Forsikring af din knallert til vinter

Få styr på din knallertforsikring til vinter. Du kan faktisk risikere at din knallert forsikring ikke dækker kørsel om vinteren. Findforsikring.dk hjælper dig med at finde den billigste og bedste dækning på forsikringer til din knallert.

Ikke alle ved, at ikke alle forsikringer dækker din knallert i vintermånederne. De fleste vælger at parkere sin knallert i garagen i vintermånederne, hvorfor det giver mening ikke at betale for en forsikring i disse måneder.

Men hvis kulde ikke afskrækker dig fra knallertkørsel, bør du dobbelttjekke med din forsikring, om den dækker kørsel i vinterperioden.

Hvorfor skal jeg have en forsikring?

Du bestemmer selv, om du vil tegne en kaskoforsikring, men en ansvarsforsikring er lovpligtigt. Også selvom du kun ejer en knallert og ikke en bil. En ansvarsforsikring er din dækning, hvis du bliver gjort erstatningsansvarlig i forbindelse med en færdselsulykke.  

Sådan finder du en god og billig forsikring til din knallert

For at finde den bedste forsikring til din knallert til den billigste pris, så bør du hente tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber. Det kan du for eksempel gøre her på siden via vores onlineformular. Det er ganske gratis og helt uforpligtende.

Alt du skal gøre er at indtaste dine oplysninger og dernæst vil du modtage tilbud fra tre forskellige forsikringsselskaber.

Sammenlign og beregn pris

Når du skal beregne prisen på de tilbud du får fra forsikringsselskaberne, er det ikke nok at se på den årlige forsikringspræmie. Du bør være opmærksom på, hvor god en dækning forsikringsselskabet tilbyder. En billig forsikring kan nemt vise sig ikke at være den billigste og i sidste ende være en dyr løsning, fordi den har en dårlig dækning. Omvendt har en dyr forsikring ikke nødvendigvis bedre dækning end den billige.

Læs derfor papirerne grundigt igennem og beregn pris ud fra præmie, dækning og størrelse på selvrisiko.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *