Skip to main content
unge

Kaskoforsikring til unge – Få her en billig forsikring

Find den bedste kaskoforsikring til unge

Unge billister har indtager nogle lidet flatterende førstepladser i trafikstatistikker. De viser nemlig, at unge i alderen 20-24 år har fire gange større risiko for at blive involveret i en ulykke, end deres forældre, mens unge mellem 18 og 19 år har seks gange større risiko. Faktisk står unge i alderen 20-24 år for en tredjedel af trafikulykker, selvom de kun udgør ti procent af befolkningen.

Derfor kan det være noget af en udfordring, hvis man som ung billist er på jagt efter en billig kaskoforsikring. På grund af de kedelige statistikker er det nemlig dyrere for en ung nybegynder at tegne en kaskoforsikring.

Men samtidigt taler statistikkerne også for, at en kaskoforsikring ligeledes er vigtig at tegne, hvis man er ung og ny i trafikken.

Hvad dækker en kaskoforsikring?

En kaskoforsikring dækker, hvis du selv er skyld i skaden på din egen bil. Her adskiller en kaskoforsikring sig fra en ansvarsforsikring, som tilbyder dækning, hvis du forvolder skade på personer eller deres ting.

Hvorfor bør jeg få en kaskoforsikring?

Hvis din bil er ny eller dyr, kan en kaskoforsikring være en god ide, da den betaler, hvis du for eksempel bakker ind i en lygtepæl. Hvis du ikke har en kaskoforsikring, skal du selv betale for at udbedre skaden.

Få et godt tilbud på en kaskoforsikring til unge

Det betaler sig at bruge tid og energi på at finde den rette forsikring. Både pris og dækning kan variere meget alt efter, hvilket forsikringsselskab, du vælger. Når du vælger din kaskoforsikring, bør du være opmærksom på følgende:

  • Dækning: Hvad og hvor meget dækker forsikringen?
  • Selvrisiko: Hvor stor er selvrisikoen?
  • Pris: Hvad koster kaskoforsikringen?

Husk, en billig kaskoforsikring er ikke lig med en god kaskoforsikring. Den gode kaskoforsikring har god dækning, lav selvrisiko til en fornuftig pris.

Du kan nemt og ganske gratis får tre tilbud fra forsikringsselskaber via vores onlineformular her på siden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *