Skip to main content
forsikring engelsk

Kaskoforsikring på engelsk – Kaskoforsikring til udlændinge i Danmark

Tegn en kaskoforsikring, som udlænding i Danmark

Ejer du en bil eller andet køretøj? Hvis ja, er det vigtigt at tegne en kaskoforsikring. Den vil nemlig redde dig ud af tunge erstatningskrav, hvis der opstår skader. Kaskoforsikringen er en forsikring de fleste bilister tegner, især hvis de er ejere af en nyere bil. Få flere informationer om reglerne for forsikringen, hvis du er udlænding eller expat i Danmark.

Regler om kaskoforsikring på engelsk og andre sprog

Udlændinge der bor i Danmark har som hovedregel ret til at tegne en kaskoforsikring, eksempelvis på bilen eller andre køretøjer såsom scooter og knallert. Forsikringen er ikke lovpligtig, som ansvarsforsikringen er. Dog vil den hjælpe dig i tilfælde, hvor du eller andre kommer til at pådrage skader på din bil. Som ved alle andre forsikringer, vil du ikke være dækket, hvis du har opført dig groft uagtsomt, da din bil fik skader. Kører du fx over for rødt, vil forsikring ikke gælde.

Volder det danske sprog dig problemer, kan du kontakte forsikringsselskaberne og tale med en medarbejder for at få tilsendt forsikringstilbud på andre sprog. På engelsk hedder en kaskoforsikring ”comprehensive insurance” – vil du gerne have flere informationer på engelsk, kan du prøve at søge på dette.

Indhent forsikringstilbud

Før du tegner en kaskoforsikring, anbefaler vi, at du indhenter flere tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Dette giver dig muligheden for at sammenligne deres pris og indhold således, at du sikrer den mest optimale dækning for dig.

I gennem FindForsikring.dk kan du udfylde vores formular med dine oplysninger og derved få tilsendt tre uforpligtende tilbud. Læs grundigt, hvad de forskellige selskaber kan tilbyde dig og vær opmærksom på, at forsikringerne kan variere fra selskab til selskab. Hvis du er udlænding i Danmark og ønsker at modtage forsikringsbetingelserne på andre sprog end dansk, kan de fleste selskaber tilbyde dette.

Kom i gang allerede i dag – indhent tre tilbud på din kaskoforsikring, så du er grundigt dækket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *