Skip to main content
mopedforsikring

Moped og Kaskoforsikring – Læs om kaskoforsikring af din moped

Vær sikret når du kører moped

Har du været ude og investere i en moped er endnu en investering i en kaskoforsikring en rigtig god idé. Selvom det i realiteten kun er en ansvarsforsikring, der er lovpligtig, gør du klogt i at overveje, om du ikke også vil være dækket, hvis din moped pådrages skader. Du kan gratis indhente billige tilbud – dette gælder også for unge og studerende.

Hvad dækker en kaskoforsikring af din moped?

Forsikring dækker ved en lang række tilfælde som f.eks. ikke er dækket under den lovpligtige ansvarsforsikring. Her kan der være tale om skader, der opstår ved kørselsuheld, hærværk, parkeringsskader mv. Holder du eksempelvis parkeret et sted, hvor et andet køretøj gør skade på din moped, vil din kaskoforsikring dække skadernes omfang. Har du på den anden side opført dig groft uagtsomt i trafikken og f.eks. kørt uden lys, er det dig personligt, der skal betale for reparation af skaden.   

Hvorfor skal din moped kaskoforsikres?

En kaskoforsikring sikrer dig mod selv at skulle dække skader på din moped. Er du ung og studerende, er der endnu større grund til at tegne denne type forsikring. Det handler om at unge i langt flere tilfælde end voksne bliver involveret i trafikulykker. Af denne grund kan det dog samtidig være en udfordring at få en kaskoforsikring, som er billig, hvorfor vi hjælper dig med at indhente 3 tilbud. Forsikringsselskaberne ved, at du via FindForsikring.dk får 3 tilbud af gangen. De vil derfor prøve at udkonkurrerer hinanden med de mest attraktive tilbud, hvilket betyder, at du kan få en billigere forsikring, end hvis du selv ringer rundt til dem.  

Indhent tilbud og få en billig pris

Findforsikring.dk har gjort det let for dig at indhente 3 gratis tilbud på kaskoforsikring til moped. Udfyld vores formular her på siden og modtag dine tilbud i løbet af få dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *