Skip to main content
hærværk

Kaskoforsikring dækker hærværk på din bil

Dækker kaskoforsikring hærværk på min bil?

Opsprættede dæk, ridser i lakken, en knust forrude. Mange danskere har oplevet at der er begået hærværk mod deres bil. Heldigvis kan du tegne en kaskoforsikring, som dækker skaderne.

Hvad er en kaskoforsikring?

En kaskoforsikring dækker som udgangspunkt enhver skade på bilen. Den dækker dog ikke skader, som følge af fabrikationsfejl, almindeligt slid eller skader, som er sket under grov uagtsomhed. En kaskoforsikring dækker for eksempel ikke, hvis du får en skader under spirituskørsel.

En kaskoforsikring dækker desuden skader som tyveri, brand og hærværk.

Læs mere om billig bilforsikring her.

Sammenlign pris og dækning

Når du skal tegne en kaskoforsikring, er det vigtigt, du ikke kun ser på kaskoforsikringens pris. En billig kaskoforsikring er ikke nødvendigvis billig, hvis den har en dårlig dækning. Omvendt er en dyr kaskoforsikring heller ikke ensbetydende med, at den har den bedste dækning.

Læs derfor grundigt forsikringsbetingelserne og tjek efter om kaskoforsikringen dækker dine behov.

Sammenlign til sidst pris og dækning- og vælg først da hos hvilket forsikringsselskab, du ønsker at tegne en kaskoforsikring.

Få et godt tilbud på en kaskoforsikring til din bil

Det kan være en tidskrævende proces at få forsikringstilbud fra flere forsikringsselskaber. Men hos Findforsikring.dk kan du gratis og uforpligtende få tilbud på kaskoforsikringer fra tre forskellige forsikringsselskaber.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *