Skip to main content
campingvognsforsikring

Kaskoforsikring til campingvogn – Beregn pris og få tilbud

Læs om kaskoforsikring af campingvogn

Selvom en kaskoforsikring til campingvogn ikke er lovpligtig, vil den sikre dig mod el-, vand-, brandskader og meget andet. Få her et indblik i, hvorfor den som regel er en billig løsning, som kan spare dig for mange penge, samt beregn pris. Findforsikring.dk giver dig muligheden for at indhente tre billige tilbud på en kaskoforsikring til din campingvogn.

Hvorfor skal din campingvogn kaskoforsikres?

Kaskoforsikring til din campingvogn er ikke et lovkrav, dog er den smart at have i tilfælde af f.eks. tyveri og kørselsuheld. Der kan opstå situationer, hvor forsikringen vil sikre dig mod forskellige skader, både når campingvognen er i bevægelse eller står stille.

Forsikringen hjælper dig derfor i mange tilfælde, men tjek mere konkret hvad de forskellige dækker, da dækninger kan variere fra selskab til selskab. Hos nogle selskaber slipper du sågar for at betale selvrisiko, hvorfor denne kaskoforsikring, kan gå hen og blive en af de rigtig billige.

I de fleste tilfælde vil en kaskoforsikring på campingvogne være billigst for dig, da skader ved f.eks. hærværk kan løbe op i et stort beløb. På den måde undgår du selv at skulle stå til ansvar og betale for skaderne.

Hvornår er dækket – hvornår er du ikke?

I kombination med kaskoforsikring på campingvognen kan du købe indbo- og ansvarsforsikring. Så opnår du en fuld campingvognsforsikring og er således sikret i rigtig mange tilfælde.

Dog skal du være opmærksom på, at skader der sker ved uansvarlig eller uagtsomt opførsel fra din side ikke er dækket af kaskoforsikringen. Således er en kaskoforsikring kun en billig løsning, hvis der ikke opstår skader i den forbindelse.

Beregn pris og få billige tilbud

Er du på udkig efter en billig forsikring til din campingvogn? Så har du mulighed for at finde den via FindForsikring.dk’s formular.

Indhent 3 forskellige tilbud på kaskoforsikring til campingvogne allerede i dag. Sammenlign prisen på de 3 tilbud, og få overblik over, hvordan du kan kaskoforsikre din campingvogn. Beregn herefter, hvilken pris du skal betale for at få den mest optimale dækning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *