Skip to main content
Knallertforsikring

Ansvarsforsikring til knallert 45 – Billig forsikring

Sådan vælger du den bedste ansvarsforsikring til din knallert 45

Din knallert skal som minimum være forsikret med en ansvarsforsikring. Den hjælper dig, hvis du bliver kendt erstatningsansvarlig i en færdselsulykke. Læs Findforsikring.dk’s gode råd til, hvordan du finder en god og billig ansvarsforsikring til din knallert 45.

 1. Kend dit behov

Inden du tegner en ansvarsforsikring, skal du først spørge dig selv – hvad er mit forsikringsbehov? Selvom ansvarsforsikringer typisk dækker den samme type skader, kan der alligevel være forskel på ansvarsforsikringernes dækninger. Der kan for eksempel være forskel på, om der en øvre grænse for, hvor meget ansvarsforsikringen dækker. Som udgangspunkt er det godt at vælge en ansvarsforsikring, der dækker ubegrænset.

 2. Selvrisiko – hvorfor / hvorfor ikke?

Om man skal vælge at tegne en selvrisiko på en ansvarsforsikring eller ej, afhænger meget af din personlige økonomiske situation. En ansvarsforsikring med selvrisiko er billigere end en ansvarsforsikring uden selvrisiko. Men hvis din økonomi ikke tåler en uventet ekstraregning, er en ansvarsforsikring med en selvrisiko ikke længere billig. Gør derfor op med dig selv, om du kan betale selvrisikoen, eller om det bedre kan betale sig for dig at betale en højere præmie for en ansvarsforsikring uden selvrisiko.

 3. Indhent tilbud fra flere forsikringsselskaber og beregn pris

En forsikring er ikke bare en forsikring, hvorfor du bør få tilbud fra flere forsikringsselskaber på en ansvarsforsikring til din knallert 45. Men det kan blive dyrt, hvis du alene går efter den ansvarsforsikring, der er billigst. For hvis dækningen er dårlig og selvrisikoen er høj, så er ansvarsforsikringen lige pludselig ikke længere billig. Omvendt betyder det heller ikke, at dyre ansvarsforsikringer har bedre dækning og lavere selvrisiko end billige ansvarsforsikringer. Læs derfor forsikringsbetingelserne grundigt igennem, før du sætter din underskrift.

På Findforsikring.dk kan du via vores onlineformular gratis og uforpligtende få tilbud på ansvarsforsikringer til knallert 45 fra tre forskellige forsikringsselskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *