Skip to main content
elbil

Dækning af ansvarsforsikring til bil – Læs alt om dækning her

Sådan får den ansvarsforsikring med den bedste dækning til prisen til din bil

I Danmark er det lovpligt at tegne en ansvarsforsikring, hvis man ejer et motordrevent køretøj. Den dækker, hvis du forvolder andre mennesker eller deres ting skade under uheld. Læs Findforsikring.dk’s gode råd til, hvordan du får den bedste ansvarsforsikring til den bedste pris.

Hvad dækker en ansvarsforsikring?

En ansvarsforsikring på en bil dækker dit erstatningsansvar, hvis du i forbindelse med et uheld eller en ulykke laver skade på andre personer eller deres ting. En ansvarsforsikring dækker op til ca. 74. millioner kroner, hvis det drejer sig om person skade og op til 15. millioner kroner ved materiel skade.

Dog dækker en ansvarsforsikring kun dit erstatningsansvar – det vil sige, du alene ved at tegne en ansvarsforsikring ikke har dækning for de skader, du og din egen bil bliver pådraget. Derfor vælger mange at tegne en kaskoforsikring, som dækker skader på din bil.

Klik her og læs mere om en billig bilforsikring

Få den bedste ansvarsforsikring og dækning til prisen

Du kan få en ansvarsforsikring ved stort set alle forsikringsselskaber, men en ansvarsforsikring kan alligevel variere på dækning og pris alt efter, hvilket forsikringsselskab, du vælger.

For at finde den bedste ansvarsforsikring til din bil, er det derfor en god ide at bede flere forsikringer om tilbud på ansvarsforsikring. Læg især mærke til, om der er selvrisiko, og hvor høj den er.

Du kan gratis og helt uforpligtende få tilbud på ansvarsforsikringer fra tre forskellige forsikringsselskaber via vores formular her på siden. Alt du skal gøre er blot at indtaste dine oplysninger – og finder du ikke en forsikring, du synes matcher dine krav til dækning og pris, er du ikke tvunget til at købe ansvarsforsikringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *