Skip to main content
ansvarsforsikring

Ansvarsforsikring til ny bil – find billige forsikringer her

Sådan får du den bedste ansvarsforsikring til en ny bil

En ny bil kræver en ansvarsforsikring. Findforsikring.dk guider dig her til, hvordan du bedst ansvarsforsikre din nye bil til den bedste pris.

Hvorfor skal jeg have en ansvarsforsikring?

Du har faktisk ikke noget valg. Når du ejer en bil, er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring. Så før du trykker på speederen, er du altså nødt til at anskaffe dig en forsikring.

Klik her og læs mere om bilforsikring og få en billig bilforsikring.

Hvad dækker en ansvarsforsikring?

En ansvarsforsikring sikrer dig, hvis du bliver kendt erstatningsansvarlig i forbindelse med en ulykke. Hvis du har forvoldt skade på andre personer eller deres ting, betaler din forsikring. Dog har de fleste ansvarsforsikringer inkluderet en selvrisiko, som betyder, du selv skal betale første del af skaden.

Få tilbud på en ansvarsforsikring til en ny bil

Den bedste måde at finde en god forsikring til billig pris er ved at indhente tilbud fra flere forskellige forsikringsselskaber.

Her på Findforsikring.dk kan du gratis få tilbud fra tre forskellige forsikringsselskaber. Alt du skal gøre er at indtaste dine oplysninger i formularen her på siden.

Sammenlign pris og dækning

Når du har modtaget tilbud fra forsikringsselskaberne, skal du læse forsikringsbetingelserne grundigt igennem. Sammenlign pris, dækning og størrelse på selvrisiko.

Det er vigtigt du ikke kun er fokuseret på prisen. En billig ansvarsforsikring kan vise sig at være dyr i sidste ende, fordi dækningen simpelthen er for dårlig. Omvendt har den dyreste forsikring heller ikke nødvendigvis den bedste dækning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *