Skip to main content
veteranbil

Ansvarsforsikring på veteranbil – Få en billig pris her

Vær sikret når du kører din veteranbil

I Danmark er det lovpligtigt at have en ansvarsforsikring på veteranbiler. Forsikringen dækker dig, hvis du skulle komme til at gøre skade på andre eller deres genstande. På FindForsikring.dk kan du indhente 3 tilbud på ansvarsforsikringen. Sammenlign tilbud, og se hvilken forsikring, der giver dig den bedste dækning til en billig pris.

Hvad dækker en ansvarsforsikring på min veteranbil?

Når foråret banker på døren, og du tager veteranbilen ud af carporten til en tur i de grønne skove efter flere måneders opbevaring indendørs, er forsikring måske ikke det første, du tænker på. Selvom dette er tilfældet, så skal du have en ansvarsforsikring. Den dækker dig i tilfælde af personskader eller skader på personers genstande. Skader, der kan blive en meget dyr affære.

Hvorfor skal jeg have en ansvarsforsikring? 

Forsikringen er et lovkrav for alle, der ejer veteranbiler. Kombinerer du den med en kaskoforsikring, opnår du en endnu større dækning. Da en veteranbil er sjælden og ofte mere skrøbelig end moderne biler, vil en udvidet forsikring være en rigtig god investering. Det er nemlig også en del mere kompliceret at reparere en 35 år gammel veteranbil end nyere biler.

Samler du dine forsikringer hos ét selskab, kan du opnå store besparelser. Undersøg dine muligheder, og find ud af, hvad en sådan bilforsikring dækker.

Klik her og læs mere om billig bilforsikring.

Sammenlign tilbud og få en billig pris

Her på siden kan du via vores formular indhente 3 uforpligtende tilbud på ansvarsforsikring til veteranbiler. Når du benytter dig af formularen, vil forsikringsselskaberne være klar over, at du sammenligner deres tilbud med andre, og prisen vil derfor være attraktiv for dig. Det er din mulighed for at få en billig pris på din forsikring og derved spare penge.

Kom i gang i dag – udfyld formularen, modtag dine tilbud inden for 1-3 dage, og vælg herefter den ansvarsforsikring, der dækker dig og din veteranbil bedst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *