Skip to main content
motorcykelforsikring

Ansvarsforsikring til MC – Læs om pris på ansvarsforsikring til MC

Få en billig ansvarsforsikring på din motorcykel

Har du investeret i en MC, skal du også tegne en ansvarsforsikring. Den er nemlig lovpligtig og dækker dit erstatningsansvar, hvis du skulle komme til at gøre skade på andre personer eller deres ting. Få her et indblik i forsikringens omfang, beregn og sammenlign priser, så du sikrer en forsikring, der er bedst og billigst for dig.

Hvad dækker forsikringen?

Ansvarsforsikringen til motorcykler er lovpligtig og dækker, hvis du kommer til at påføre andre eller andres genstande skade på din motorcykel. Dette er oftest også den løsning, der er billigst for dig i tilfælde af, at du kommer til at forårsage en skade. Når en billig pris på din ansvarsforsikring til MC er en vigtig faktor, er det en rigtig god idé at undersøge, hvad forsikringsselskaberne kan tilbyde.

Det er meget forskelligt, hvilken forsikring du kan få hos de forskellige selskaber. Ved motorcykler der f.eks. har mange hestekræfter og tung vægt, vil mange forsikringsselskaber kræve, at alle forsikringer samles hos dem, før der tegnes en ansvarsforsikring. Derudover kan du hos nogle selskaber slet ikke tegne en motorcykelforsikring, hvis du ejer en Harley Davidson, fordi der er større risiko for tyveri. 

Hvorfor skal jeg tegne en ansvarsforsikring til min MC?

Som nævnt er forsikringen lovpligtig og kommer du ud for et uheld på din motorcykel uden ansvarsforsikring, vil det blive meget dyrt og uhensigtsmæssigt for dig.

Vi anbefaler, at du gør dig klart, hvad du ønsker af din forsikring, inden du indhenter tilbud.   

Indhent tilbud og beregn pris

På FindForsikring.dk kan du udfylde vores onlineformular og derved indhente tre billige tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Det giver dig muligheden for at sammenligne priser og dækninger. Beregn herefter, hvilken pris du skal betale for din ansvarsforsikring til MC for at få den mest optimale dækning.

Kom i gang allerede i dag – udfyld formularen og modtag dine tilbud inden for 1-3 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *