Skip to main content
Doral bådforsikring

Ansvarsforsikring på motorbåd – Få en billig motorbådsforsikring

Sikker sejlads med en motorbådsforsikring

Har du netop investeret i en motorbåd, gør du klogt i at forsikre den under en ansvarsforsikring. Således er du dækket ind, hvis du kommer til at pådrage skader på andre personer eller deres genstande, når du sejler i din motorbåd. Indhent tre billige tilbud, og find den forsikring, der matcher dine behov bedst.

Hvad dækker en ansvarsforsikring på din motorbåd?

Forsikringen dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller deres genstande. Kolliderer du f.eks. med en anden båd, vil en ansvarsforsikring dække skaderne. Disse skader kan hurtigt løbe op i et stort beløb, hvorfor det er billigst for dig at tegne en forsikring, før uheldet er ude.

Vær dog opmærksom på, at ansvarsforsikringen ikke dækker personer, som bliver skadet eksempelvis ved at blive trukket efter båden, i badering eller faldskærm. Skader, der er sket i forbindelse med transport, bliver som regel ikke dækket.

Hvorfor skal du tegne en ansvarsforsikring?

Da især personskader kan blive til meget store erstatningskrav, er det en god idé at tegne en ansvarsforsikring på din motorbåd.

Udvid din ansvarsforsikring med en motorbådsforsikring og tegn også en kasko- og ulykkesforsikring. Ønsker du samtidig at sejle i vintersæsonen, kan du udvide din forsikring, så den dækker hele året.  

Indhent billige tilbud og beregn pris

På FindForsikring.dk kan du indhente tre forskellige tilbud baseret på dine oplysninger og ønsker om forsikrings omfang. Når du har modtaget dem, har du mulighed for at sammenligne pris og dækning for at se hvilken forsikring, der passer dig bedst. Beregn herefter, hvilken pris du skal betale for at få den mest optimale ansvarsforsikring til motorbåd. Vi anbefaler, at du samler alle dine forsikringer hos samme selskab. Det er tit en billig løsning, hvor du kan opnå bemærkelsesværdige besparelser.

Kom i gang nu – Udfyld den simple formular, indhent 3 tilbud, som du modtager inden 1-3 dage, og få en ansvars- og motorbådsforsikring, der passer til dine behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *