Skip to main content
computer

Ansvarsforsikring på computer – Har du den bedste dækning?

Opnå en billig dækning der dækker skader på din computer

Hvis uheldet er ude og en spildt kop kaffe har ødelagt din computer, er det ærgerligt ikke at have den rette forsikring. Afhængig af hvilken type skade der er sket på computeren, vil din ansvarsforsikring som regel dække skaden. Dog kommer det an på, hvilken forsikring du har tegnet. 

Hvad dækker en ansvarsforsikring på din computer?

Som med alle andre forsikringer, er det meget forskelligt hvad en ansvarsforsikring dækker. Som hovedregel vil ansvarsforsikringen være en del af din indboforsikring, som bl.a. dækker ved skader på din computer. Det er dog ikke alle skader, der er dækket herunder.

Hvis der opstår skader

Opstår der skader på din computer, skal du være særligt opmærksom på, hvilken type det er. Kommer du eksempelvis til at hælde en kop kaffe over din computer, vil denne skade blive betegnet som pludselig. Ansvarsforsikringen er en del af din indboforsikring og dækker således tingene i dit hjem. En pludselig opstået skade, vil dog ikke blive dækket under indboforsikringen. I dette tilfælde skal du have en tilvalgsdækning, som dækker netop denne type skader.

Tjek altid med dit forsikringsselskab, så du ved hvad din indboforsikring dækker. Er du f.eks. studerende, er det en god idé at undersøge, hvad selskaberne kan tilbyde dig, så du kan få en billig pris på forsikringen.

Få en god og billig dækning

På FindForsikring.dk kan du ved hjælp af vores onlineformular indhente tre uforpligtende tilbud, der dækker i tilfælde af at der opstår skader på din computer.

Kom i gang med at udfylde formularen allerede i dag, så modtager du dine tilbud indenfor et par dage. Efter modtagelse kan du sammenligne tilbuddene og derved beregne, hvilken pris du skal betale for at få den mest optimale ansvarsforsikring til din computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *