Skip to main content
hundeforsikring

Hundeansvarsforsikring – Modtag 3 tilbud og find en billig pris

Hundeansvarsforsikring – find tilbud på en billig hundeforsikring.

Når familien inkluderer en hund som kæledyr, er der ekstra hensyn at tage i forhold til familiens forsikringer. En ansvarsforsikring til hund dækker dit erstatningsansvar, i tilfælde hvor hunden volder skade på andre eller deres genstande. Desuden er en hundeansvarsforsikring lovpligtig, hvis du er hundeejer i Danmark.

Almindelig og udvidet ansvarsforsikring til hund

Den grundlæggende forsikring hjælper dig med at dække dit erstatningsansvar i de situationer, hvor din hund volder skade. Det gælder, uanset om det er på andre personer eller deres genstande, og kan ofte være den billigste løsning. Der er imidlertid forskel på vilkårene fra forsikringsselskab til forsikringsselskab, så i tilfælde hvor din hund deltager i eksempelvis hundetræning, agility eller udstillinger, kan det være nødvendigt at tegne en udvidet ansvarsforsikring til hund.

En udvidet hundeforsikring kan ikke forhindre din hund i at blive syg eller skadet, men den kan sikre, at den kan blive behandlet. En sådan hundeforsikring hjælper nemlig med at dække en del af udgifterne til behandlingen og dyrelægeomkostningerne. Hundeforsikringer kan svinge meget i pris, alt efter hvor god dækning du ønsker. Du kan dog nemt finde en billig hundeforsikring ved hjælp af vores online formular, hvilket betyder at din hund stadig er godt sikret mod ulykker og alvorlig sygdom. 

Forskellige typer hundeforsikringer

Der er forskel på type og dækning af hundeforsikringer. Kommende an på hvor specifik og omfattende dækning du ønsker, kan du forsikre din hund mod både ulykker og avlsudygtighed. Den lovpligtige ansvarsforsikring dækker skader på andre personer, genstande og dyr, men beskytter ikke hverken dig selv eller din hund. Vi anbefaler derfor, at du samtidig indhenter tilbud på de hundeforsikringer, der kan være relevante for dig. De kan blandt andet sikre jer ved både skader på hunden selv og ved sygdom. Det koster ingenting at sammenligne de forskellige tilbud, du modtager gennem vores side, så du kan uforpligtende afgøre den mest passende dækning og i forhold til pris. Tit er der endvidere besparelser at hente, hvis du samler dine forsikringer ét sted. 

Få 3 tilbud på en billig hundeforsikring

Det er ikke altid helt nemt eller gennemskueligt at finde en billig hundeforsikring, da pris oftest afhænger af hundens alder, adfærd og størrelse. Erhverver familien sig fx en hvalp, er der andre hensyn at tage, end hvis det drejer sig om en avlshund der bruges til konkurrencer. Vi anbefaler, at du indhenter tilbud og tegner en forsikring, så snart hunden anskaffes for at sikre dig bedst mulig dækning. Benyt vores formular her på siden til at indtaste dine oplysninger og modtage 3 uforpligtende tilbud fra 3 forskellige forsikringsselskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *