Skip to main content
sundhed

Infektionsforsikring – hvad er det for noget og skal du have en?

Infektionsforsikring – hvad er det for noget?

Ulykkesforsikring, indboforsikring, bilforsikring og husforsikring. Dem har vi alle sammen hørt om før. Men hvad så lige med infektionsforsikring. Den er måske ikke lige relevant for alle. Men for dem der har brug for den, er det ikke god at spare væk.
Ulykkesforsikringen kan dække dig i rigtig mange tilfælde, så længe du sørger for, at du er forsikret korrekt. Eksempelvis kan ulykkesforsikringen dække, hvis du falder på din cykel på vej til arbejde. Eller hvad hvis du bliver kørt over og får en rygskade. Der er der stor risiko for, at du kan komme til skade i dagligdagen, og derfor er det også langt de fleste, der vælger at investere i en ulykkesforsikring. Men er det nu også nok med en basisdækning. Ved du overhovedet, hvad ulykkesforsikringen dækker, når det kommer til stykket? Måske tror du, at du har forsikret dine tænder. Måske regner du med, at du er forsikret, hvis du kommer til skade, når du kører på motorcykel. Måske forventer du at forsikringen dækker, hvis du kommer til skade ved mere farlig sport. Alle disse eksempler er situationer, hvor du ikke kan forvente at ulykkesforsikringen automatisk dækker. Her vil du oftest skulle tegne en tillægsforsikring.

Forsikring ved infektioner

Og en af de mere sjældne tillægsforsikring ved ulykkesforsikringen er infektionsforsikringen. For dem der kan have brug for den, er det en meget vigtig forsikring. For andre er den måske mindre relevant. Som infektionsforsikringen nok afslører af navnet, så dækker forsikringen i tilfælde af infektioner. Forsikringen dækker varigt mén eller død som følge af alle former for infektion i forbindelse med dit arbejde, når smitstoffet kommer udefra eller bliver indsprøjtet. Forsikringen kan være særlig relevant for personer inden for sundhedsvæsenet.

Mangler du tilbud på din forsikring, så prøv formularen på Findforsikring.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *