Skip to main content
cykelforsikring

Kaskoforsikring til cykel – beskyt din cykel mod pludselige skader

Kaskoforsikring til cykel – hvorfor kan det være nødvendigt?

Når du benytter en særlig dyr cykel til eksempelvis sport, kan du overveje at tegne en kaskoforsikring til den. Kaskoforsikringen sikrer dig nemlig mod pludselige skader, såsom skader der opstår under træning. Tyveri er dog ikke dækket, men falder ofte ind under din indboforsikring.

Hvorfor skal jeg have en kaskoforsikring til cykel?

Netop hvis du dyrker cykling i din fritid, og benytter en specialiseret eller mærkevarecykel, kan det ende med at blive en alt andet end billig omgang at få repareret eller erstattet din cykel.

En cykelkaskoforsikring dækker på mange måder som en kaskoforsikring til en bil. Den hjælper dig nemlig i situationer, hvor din cykel er gået i stykker eller er blevet totalskadet, ved eksempelvis sammenstød eller pludselig skade. En kaskoforsikring til cykel vil derfor ofte gælde, både når du bruger den til transport og til træning. Dog skal du være opmærksom på, hvordan du opbevarer din cykel, da en cykelkasko typisk ikke inkluderer dækning i tilfælde af tyveri.

Din pris afgøres typisk af, hvor meget du ønsker at forsikre din cykel for, såvel som din selvrisiko, altså hvor meget du selv skal dække ved skader. Vi anbefaler, at du indhenter flere tilbud og samler dine forsikringer hos samme selskab for at være sikker på, at du er sikret så billigt som muligt.

Almindelige cykler og tyveri

Mange forsikringsselskaber tilbyder en cykelforsikring, enten som del af deres indboforsikring eller som tilføjelse. Ønsker du at sikre dig mod tyveri af din cykel, vil dette ofte være en billig løsning. En cykelkasko vil ligesom en bilkasko typisk ikke dække tyveri. Navnlig for studerende kan det betale sig i dette tilfælde også at kigge på indboforsikringer, da netop unge og studerende kan opnå gode rabatter.

Er det dog stadig en meget dyr cykel, skal du være opmærksom på, at mange cykelforsikringer kun dækker op til et bestemt beløb.

Indhent flere tilbud og få en billig pris

Da en kaskoforsikring til cykel er en meget specifik forsikring, er det ikke alle selskaber der udbyder den. Hos andre selskaber vil du skulle have andre forsikringer hos dem. Vi anbefaler derfor at du indhenter flere tilbud, så kan du også spare penge ved at samle dine forsikringer. Eksempelvis kan det være værd også at indhente tilbud på både indbo- og ansvarsforsikringer samtidig, så du er dækket både ved tyveri og erstatningsansvar. Så får du typisk også større rabatter på dine forsikringer.

Du kan gratis og helt uforpligtende bruge vores formular her på siden og indhente 3 tilbud på en kaskoforsikring til din cykel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *