Skip to main content
københavn

Sjællændere, pas på indbrudstyven!

Sjællændere, pas på indbrudstyven

Vi har tidligere været inde på, at Danmark er det rene smørhul for tyveknægte. Og allerflest indbrud sker på Sjælland.

Danmark har altid holdt nogle kedelige rekorder. Vores unge drikker for meget, og vi har en høj indbrudsrate. Og desværre synes der ikke at være nye tendenser. Som tidligere beskrevet, så har Danmark mange flere indbrud end vores naboer i Tyskland, Norge og Sverige.
Men internt i Danmark er der også store forskelle på, hvor tyvene slår til. Tal fra Brancheorganisationen Forsikring og Pension viser, at der sidste år blev anmeldt 41.906 indbrud i danskernes hjem. Heraf skete halvdelen – 21.034 – i Region Sjælland og Region Hovedstaden. Det svarer til, at der sker indbrud i ti procent højere grad end i landet som helhed.

Sørg for at forsikringen dækker korrekt

Har tyven først fået øjnene op for dit hjem, så er der ikke meget at gøre. Og derfor er det vigtigt at du har styr på forsikringen. Sørg for at din indboforsikring dækker, hvis du får indbrud. Og sørg for at du kender reglerne i forbindelse med indbrud.

Men fortvivl ikke helt, du kan også gøre meget for at forbygge indbrud. Eksempelvis kan du installere en alarm, der kan give dig billigere forsikring samtidig. Du kan også sørge for at tilmelde dig nabohjælp og alliere dig med naboerne for at hjælpe hinanden.

Indhent tilbud på din forsikring fra 3 forskellige forsikringsselskaber på Findforsikring.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *