Skip to main content
kolonihave

Kan du undvære forsikringen til dit kolonihavehus?

Få en god og billig forsikring til dit kolonihavehus

Sommeren er så småt begyndt, og vi kan ikke vente med at komme ud og nyde det smukke vejr. Mens nogle tager i parker og til strande, bevæger flere og flere sig over ud i deres kolonihavehuse. Her er der plads til ro og afslapning. Men spørgsmålet er, om man kan slappe af, før forsikringen er i hus?
Et kolonihavehus er som oftest en god investering. Det er en billig måde at komme væk fra hverdagens travlhed. Og det er gået op for flere og danskere, der i de seneste år i stigende grad investerer i kolonihavehuse. Men som med alt andet skal man også huske at være forsigtig. Og hvis du skal vide dig helt sikker, så er det bedste råd, du kan følge at sørge for at forsikringen er i hus.

Sådan dækker forsikringen dit kolonihavehus

Forsikringen omfatter dit kolonihavehus eller haveforeningshus, men oftest vil forsikringen også dække dit indbo i huset, herunder havemøbler og haveudstyr. Dog skal du være opmærksom på, at dækningen vil være begrænset uden for sæsonen. Derfor frarådes det at have dyre værdigenstande i kolonihavehuset året rundt. Det hænger også sammen med, at det er i efterårs- og vintermånederne, at der ofte er indbrud i kolonihave- og sommerhuse.

Investerer du et kolonihavehus vil du oftest være dækker under følgende

  • Brand, lynnedslag, eksplosion, kortslutning og andre el-skader.
  • Bygningsskader på grund af vand, snetryk og storm og tyveri og hærværk.
  • Brud på glas og sanitet, som f.eks. toilettet eller badekar

Men sørg for tjekke policen godt og grundigt, så du er helt klar over, hvordan din forsikring præcis dækker. Det er nemlig dit ansvar, at du har den dækning, du har behov for.

Få en billigere og bedre forsikring

Når du alligevel skal have styr på forsikringen, hvorfor så ikke få den bedste og billigste forsikring? Det mener vi hos Findforsikring.dk, at du fortjener. Derfor hjælper vi dig med at finde den. Gå ind på www.findforsikring.dk og udfyld formularen. Herefter bliver du kontaktet af 3 forsikringsselskaber med gode tilbud til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *