Skip to main content
spørgsmål

Bliv overrasket – De forsikringer du ikke kender

Selvom du tror, at du har styr på forsikringen, så bliver du nok overrasket over, hvad du kan forsikre dig imod.

Forsikringer er din sikkerhed. Uden forsikringer er du dårligere stillet. Men ved du egentlig hvor meget du kan forsikre dig imod?

Dæk dig imod identitetstyveri på nettet

Ifølge en rapport fra Justitsministeriet og Det Kriminalpræventive Råd blev intet mindre end 73.000 danskere i 2012 udsat for identitetstyveri, og mere end halvdelen af tilfældene skete i forbindelse med betalingskort og bankoplysninger. Derfor er det ikke en dum ide at undersøge muligheden for at tegne en forsikring mod identitetstyveri. Forsikringen kan bl.a. hjælpe dig med juridisk bistand.

Hole-in-one forsikringen

En af de mere langt ude forsikringstyper er hole in one forsikringen. Det er nok de færreste, der vil tegne sådan en. Men ikke desto mindre, så har du muligheden for det. Hvis du kan lide golf og er god til det, så skal du måske alligevel læse med her. Forsikringen dækker den omgang du ifølge traditionen skal give til alle medlemmer i klubben – hvis du altså laver en hole in one.

Forsikring til din elektronik

Det er svært at komme udenom dit elektroniske udstyr. De fleste af os er mere eller mindre afhængige af det. Derfor er det også dumt ikke at sørge for at tegne en forsikring, der dækker din elektronik. Så tal med din forsikring om at tegne en generel forsikring, der kan dække dit elektroniske udstyr.

Kasko til din cykel

De færreste melder cykeltyveriet til forsikringsselskabet, for de tror ikke der er noget at gøre. Og det er også korrekt – hvis du altså ikke har tegnet en kaskoforsikring til din cykel. Men hos flere forsikringsselskaber har du derfor også mulighed for at tegne en cykelkaskoforsikring, der bl.a. dækker ved tyveri fra aflåste rum, eller skader på cykel efter uheld og sammenstød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *