Skip to main content
tyskland

Bilforsikring i Tyskland – Dækker din bilforsikring i Tyskland?

Se, om din bilforsikring dækker i Tyskland

Find den bedste pris på din bilforsikring, og se, om den dækker i Tyskland. Du kan her lære mere om, hvad din kaskoforsikring dækker, når du rejser i bil uden for Danmark.

Hvad dækker din bilforsikring i Tyskland?

Når du er bilejer, skal du som minimum have tegnet en ansvarsforsikring. Derudover er det en rigtig god idé at have en bilforsikring, som også inkluderer en kaskoforsikring. Den dækker dig nemlig også, når du er på rejse i et EU-land. Skal du eksempelvis en tur til Tyskland, og der sker et uheld, vil det betyde, at du ikke selv skal stå til ansvar for at betale for de skader, du har pådraget andre heriblandt bilens øvrige passagerer. Dog er du som fører af bilen ikke selv dækket under denne type bilforsikring. I de fleste EU-lande kan du dog købe en ekstra forsikringsdækning, så alle inklusiv føreren er forsikret.

Før du skal ud og rejse, er det en god idé at undersøge præcis, hvad din bilforsikring dækker. Med en kaskoforsikring er du sikret i udlandet f.eks. Tyskland, hvis du skulle komme ud for et biluheld. Vær dog opmærksom på, at du ikke er dækket, hvis du har opført dig uagtsomt eller uansvarligt, og på den måde selv har haft skyld i ulykken på din rejse.

Klik og her læs mere om billig bilforsikring

Få den bedste dækning til den billigste pris

Når man tegner en bilforsikring, er der mange faktorer der spiller ind i forhold til forsikringens omfang og pris. For at sikre den bedste pris af kasko til din bil, kan du ved hjælp af formularen på FindForsikring.dk komme i kontakt med forsikringsselskaberne og indhente tre forskellige tilbud, der passer til de behov du har som bilejer.

Det er en helt uforpligtende service, hvor du kan beregne pris på din bilforsikring og derved få en billig forsikring til din bil. Vi anbefaler desuden, at du holder dine forsikringer samlet hos ét selskab for at opnå de største besparelser og den bedste dækning for dig.

Kom i gang i dag – udfyld vores formular og indhent tre tilbud, så du er dækket af bilforsikringen på din bilrejse til Tyskland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *