Skip to main content
sverige

Bilforsikring i Sverige – dækker din kaskoforsikring i Sverige?

Bilforsikring i Sverige – find en billig kasko der dækker i Sverige

Når du skal på bilferie, eller på anden vis have bilen med til udlandet, er det vigtigt du sætter dig ind i hvordan du er dækket. Sverige er medlem af EU, derfor vil din ansvarsforsikring altid dække. Det er dog ikke garanteret at din kasko gør.

Ansvarsforsikring til bil i Sverige

Den lovpligtige ansvarsforsikring i Danmark er altid gældende i Sverige. Skal du derfor en tur til Sverige, sikrer det dig, at dit erstatningsansvar er dækket. Den gælder nemlig i tilfælde af skader, du påfører andre billister eller dine medpassagerer. En ansvarsforsikring dækker dog ikke skader på egen bil eller vejhjælp på stedet. Her skal du i stedet tegne en kaskoforsikring, der ofte vil dække både i Sverige såvel som Danmark.

Klik her og læs mere om billig bilforsikring

Dækker en billig kaskoforsikring i Sverige?

Afhængigt af dit forsikringsselskab kan du været dækket i Sverige såvel som Danmark. Hos nogle forsikringsselskaber kan din kasko i Sverige dække både skader på bilen, såvel som vejhjælp og anden assistance på stedet. Dette skyldes, at mange forsikringsselskaber samarbejder med SOS International, der kan yde vejhjælp i Sverige, hvis nu din bil skulle bryde sammen eller blive skadet.

Om du lige præcis er dækket hos dit nuværende selskab, kommer an på dine forsikringsvilkår. Er du ikke dækket, eller mangler du en billig forsikring, kan du nemt indhente 3 tilbud til sammenligning af pris. Så kan du sikre dig, at du ikke alene er dækket i Sverige, men også at du har fået den bedste pris uden at skulle ringe til hvert forsikringsselskab selv.

Rødt og grønt kort ordningen

Skulle uheldet være ude, mens du rejser i Sverige, skal du være opmærksom på den eksisterende rødt og grønt kort ordning.
Det grønne kort certificerer, at du er ansvarsforsikret, skulle der ske en skade på andre eller deres ejendele. Rejser du indenfor EU-landene, Norge, Schweiz, Kroatien og Andorra behøver du dog ikke medbringe kortet.

Det røde kort har du adgang til, hvis dit forsikringsselskab har et samarbejde med SOS international. Det sikrer dig assistance til eksempelvis vejhjælp, transport fra stedet og hotel. De specifikke aftaler kommer an på dit forsikringsselskab. Det røde kort er bare en hjælp, der indeholder diverse servicenumre, men så længe du har registreringsnummeret på din bil, er det ikke krævet, at du har det med dig.

Indhent tilbud på en billig kasko der dækker i Sverige

Tager du tit til Sverige eller det øvrige udland i bil, anbefaler vi, at du tegner en forsikring der dækker, når du er afsted. Du kan nemt indtaste dine oplysninger og modtage 3 uforpligtende tilbud, der giver dig et overblik over hvor billigt du kan tegne en kaskoforsikring. Den bedste bilforsikring er en, der passer til dine behov, i både pris og dækning.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *