Skip to main content
Doral bådforsikring

Starcraft forsikring – sådan forsikrer du din Starcraft båd

Starcraft båd – invester i en god Starcraft forsikring

Har du været ude og investere i en ny Starcraft båd, så er det en god ide at tegne en dækkende Starcraft forsikring til den. Med en Starcraft forsikring er du økonomisk sikret, hvis uheldet er ude.

Starcraft er ikke et nyt brand men tværtimod et af de mest famøse i landet. Som en af de ældste i branchen, har Starcraft i mere end 100 år fremstillet kvalitetsbåde. Bådene er produceret efter konceptet ‘value for money’, og det får du også – en god kvalitet til overkommelige priser.

Hvorfor skal jeg tegne en Starcraft forsikring?

Der er flere grunde til at tegne en Starcraft forsikring uanset, om du har købt en lille båd til weekendens fisketure eller en hurtig speedbåd. Med sejlads følger et stort ansvar – både for dig selv men også for dine passagerer og andre både. I denne situation er det godt at være dækket af en Starcraft forsikring. En starcraft forsikring dækker både skader på dig og din egen både såvel som på andre personer samt deres både og ejendele. Kommer du ud for en ulykke uden at have en forsikring, kan skaderne hurtigt løbe op i store summer, og det ender med at blive alt andet end en billig fornøjelse.

Fordele ved en Starcraft forsikring

At du er økonomisk sikret i tilfælde af uheld og skader, er den største fordel ved en Starcraft bådforsikring. Bådforsikringen vil altid indeholde en ansvarsforsikring. En ansvarsforsikring til din båd vil dækker, hvis du påfører andre personer eller deres ejendele skader. Derudover vil en bådforsikring også ofte indeholde en kaskoforsikring. Kaskoforsikringen dækker, hvis der sker skader på din egen båd, hvad enten om skader sker på baggrund af brand, tyveri, hærværk eller ulykker.

Forsikring af kaptajn og passagerer

Foruden ansvars- og kaskoforsikringen kan det også være fornuftigt at tegne en forsikring, der dækker både kaptajnen og passagerne om bord på båden. En sejlerulykkes forsikrer kaptajnen og op til 5 passagerer om bord, hvis der sker en ulykke til søs eller i havnen. Det er dog ofte en forudsætning, at du har tegnet en kaskoforsikring, før du kan tegne sejlerulykkesforsikringen. Derudover udbetales der kun erstatning ved invaliditet eller dødsfald.

Bådmodeller

Starcraft 2010, Starcraft 2650, Starcraft 1600 Bowrider, Starcraft Nexstar 2350, Starcraft 185 IO Sport

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *