Skip to main content
motorcykelforsikring

Ansvarsforsikring på MC – Find en ansvarsforsikring til motorcykel

Få tilbud på en billig ansvarsforsikring på MC

Det er lovpligtigt at have en ansvarsforsikring på MC i Danmark. Forsikringen dækker dig, hvis du kommer til at gøre skade på andre eller andres genstande. Læs mere om forsikringens omfang, og se hvordan du kan få et godt tilbud til en favorabel pris.

Hvorfor skal du som MC ejer have en ansvarsforsikring?

Ansvarsforsikringen til motorcykler er lovpligtig og dækker, hvis du kommer til at påføre andre eller andres genstande skade på din motorcykel. Dette er oftest også den billigste løsning for dig i tilfælde af, at du kommer til at forårsage en skade.

Det er meget forskelligt hvilken forsikring, du kan få hos de forskellige forsikringsselskaber. Hvis din motorcykel f.eks. har mange hestekræfter og tung vægt, så vil mange forsikringsselskaber kræve, at du samler alle dine forsikringer hos dem, før de vil tegne din motorcykelforsikring. Derudover kan du hos nogle selskaber slet ikke tegne en motorcykelforsikring, hvis du ejer en Harley Davidson, fordi der er større risiko for tyveri. Det er derfor en rigtig god idé at undersøge, hvad forsikringsselskaberne kan tilbyde til motorkøretøjer, så du opnår en billig pris på din ansvarsforsikring.

Hvad indebærer en ansvarsforsikring til motorcykler?

Her på siden kan du indhente tilbud på din ansvarsforsikring, så du har mulighed for at sammenligne pris og finde den forsikring, der passer bedst til dig. Typen og prisen på din motorcykelforsikring afhænger blandt andet af hvilken motorcykel, du ejer. Er du på udkig efter en billig forsikring, kan du her hos FindForsikring.dk indhente tre uforpligtende tilbud.

Tilbud til studerende

Hvis du er studerende og motorcykelejer, kan du hos nogle forsikringsselskaber få en billig ansvarsforsikring.

Der findes en bred vifte af tilbud, og det er derfor vigtigt, at du som ung studerende bruger ressourcer på at undersøge, hvad det bedste forsikringstilbud vil være for dig. Prisen på din MC ansvarsforsikring afhænger af en lang række forskellige ting, blandt andet hvor ny din motorcykel er, hvor gammel du er, og hvor stor en dækning du ønsker. Desuden spiller det også en rolle, hvordan din færdsel i trafikken er generelt.

På FindForsikring.dk kan du helt uden binding indhente tre ansvarsforsikringer til din MC fra forskellige selskaber. Så kom i gang allerede i dag – udfyld vores formular og modtag dine tilbud inden for 1-3 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *