Skip to main content
bådforsikring

Ansvarsforsikring på lystbåd – Få en billig lystbådsforsikring

Sejl sikkert i din lystbåd, med en lystbådsforsikring

En ansvarsforsikring på lystbåd er ikke lovpligtig, som den f.eks. er, hvis du er bilejer. Alligevel er forsikringen en rigtig god investering, der hjælper dig, hvis du kommer til at pådrage skade på andre personer eller deres ting. Indhent 3 tilbud på ansvarsforsikringer her, og husk på, at det ikke altid er den forsikring der er billigst, som også er bedst.

Hvad dækker en ansvarsforsikring på din lystbåd?

Forsikringen dækker, hvis du kommer til at gøre skade på andre personer eller deres genstande, når du sejler i din lystbåd. Kolliderer du eksempelvis med en anden båd, vil ansvarsforsikringen dække for reparation af skaderne. En ansvarsforsikringen på din lystbåd er ikke et lovkrav- dog fritager den dig for erstatningskrav, der kan blive alt andet end billige.

Hvorfor skal jeg tegne en ansvarsforsikring?

Når du har lavet en omkostningsrig investeret i en lystbåd, er en ekstra investering i en billig ansvarsforsikring en rigtig god idé. Du skal også være opmærksom på, at mange havne kræver, at din lystbåd er ansvarsforsikret, hvis båden skal have lov til at ligge i havnen.

Ønsker du en mere grundig forsikring kan du udvide din ansvarsforsikring til en lystbådsforsikring, så du også er dækket under en kasko- og ulykkesforsikring. Hvis du ønsker at sejle hele året rundt, bør du udvide din forsikring således, at du er dækket hele året rundt.

Indhent tilbud og beregn pris

Når du er på udkig efter en forsikring, er det en god idé at have i baghovedet, at det ikke altid er de billige forsikringer, der er de bedste. Det er også, hvorfor du gør klogt i at undersøge, hvad markedet kan tilbyde dig. FindForsikring.dk hjælper dig med netop dette.

Via vores tilbudsformular kan du indtaste dine oplysninger og derved indhente 3 uforpligtende tilbud på forskellige ansvars- og lystbådsforsikringer.

Så kom i gang allerede i dag, så du sikkert kan sejle i din lystbåd. Udfyld formularen, modtag dine 3 tilbud inden 1-3 dage, og beregn herefter, hvilken pris du skal betale for at få den mest optimale dækning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *