Skip to main content

Sådan indbrudssikrer du dit hus med elektronik

Sådan indbrudssikrer du dit hus med elektronik

Indboforsikringen er den billigste løsning og giver dig økonomisk erstatning i tilfælde af tyveri og indbrud, men forsikringen kan ikke redde dine ting, hvis tyven først har udvalgt dit hus. Heldigvis er der flere ting, du selv kan gøre for at sikre din bolig mod indbrud.

Når vi forsikrer vores indbo og hjem, er det ofte, fordi vi har en frygt for, at vi en dag skal komme hjem til vores bolig efter et besøg fra indbrudstyven. Indboforsikringen er den billigste løsning, hvis uheldet eller indbruddet er sket. Men inden det når så langt, kan du selv gøre en masse for at sikre dit hjem og bolig mod indbrud. Bliver tyven i tvivl, om du er hjemme, er chancen for indbrud nemlig væsentlig mindre. Og jo færre skader og indbrud du får, jo billigere en indboforsikring vil du kunne tegne. Hos Det Kriminalpræventive råd rådgiver man om, hvordan danskerne kan sikre deres hjem mod indbrud.

Lone Harlev er projektleder hos Det Kriminalpræventive råd og fortæller, at der er mange muligheder for at afskrække indbrudstyven og heriblandt er flere elektroniske. Derudover kan din forsikring også blive billigere, hvis du aktivt sørger for at holde tyven væk.

Sådan forsikrer du dit hus med og uden elektronik

  1. Kig ind af dine egne vinduer. Hvis du selv ser dyre ting, vil tyven med garanti også se dem. Sørg derfor for, at du fjerner de dyre fristelser, når du ikke er hjemme. Det er en nem og billig løsning.
  2. Meget elektronik har indbyggede timere. Sæt evt. timeren på din radio eller fjernsyn og afskræk tyven med pludselig lyd og lys.
  3. Tilmeld dig nabohjælp her, og vær med til at sørge for et trygt miljø for dig selv og dine naboer.
  4. Undersøg dine låse på vinduer og døre. Et sikringsbeslag på et vindue kan ofte få tyven til at vende om. Sørg også for at dine vinduer og døre kan ses fra gaden ved eksempelvis at holde din hæk lav.
  5. Tænd lyset uden at være hjemme. Nu har du mulighed for at købe Phillips Hue, som er en startpakke med pærer, som du kan tænde og slukke gennem en app. Læs mere her.
  6. Snyd tyven med et falsk fjernsyn. For mange er et tændt fjernsyn tegn på, at der er nogen hjemme. Men det kan være dyrt at have fjernsynet stående tændt. Hvis du stadig vil snyde tyven med fjernsyn, så invester i et faketv. Faketv er en lille boks, der imiterer lysskæret fra fjernsynet. Læs mere her.
  7. Køb en smartalarm, som er et alarmsystem, som du kan styre gennem en app.

Guiden til en billig forsikring

Hos Findforsikring.dk anbefaler vi altid, at du indhenter tilbud fra flere forsikringsselskaber, og at du samler dine forsikringer hos samme forsikringsselskab. På den måde har du mulighed for at opnå store besparelser. Dette kan du nemt gøre ved at udfylde vores formular her på siden. Held og lykke med tilbuddene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *